Montenegroberza AD raspisuje oglas za Izvršnog direktora i Sekretara Društva

Dodajte komentar

Montenegroberza AD Podgorica obavlja poslove organizatora tržišta u skladu sa odredbama Zakona o tržištu kapitala. Kontinuitet poslovanja od preko 25 godina i uspješna poslovna reputacija su odrednice po kojima se prepoznaje Montenegroberza.

Na osnovu Odluke Odbora direktora Montenegroberze AD od 18.12.2018. godine objavljuje se oglas za izbor i imenovanje

 Izvršnog direktora i Sekretara Društva

Oglas se objavljuje na dan 19.12.2018. godine i otvoren je do 24.12.2018. godine.

Kandidati zainteresovani za prijavljivanje na Oglas osim ličnog ugleda i profesionalne sposobnosti potrebno je da imaju visoko obrazovanje (u obimu od najmanje 240 kredita CSPK-a) i da po odredbama iz Zakona o tržištu kapitala (član 153 i 154) nemaju ograničenja za imenovanje. Od zainteresovanih kandidata se očekuje iskustvo u finansijskom sektoru i visok nivo poznavanja fnansijskih instrumenata, aktivno znanje engleskog jezika, zdravstvena sposobnost i da lice nije osuđivano za djela koja ga čine nedostojnim za vršenje naznačene funkcije.

Poslodavac, pored redovne i stimulativne zarade, izabranom kandidatu će nakon dobijanja potrebne saglasnosti ponuditi menadžerski ugovor sa preciznim definisanjem međusobnih prava i obaveza. Saglasnost na imenovanje se dobija od Komisije za tržište kapitala. Oglašeno radno mjesto predviđa zaposlenje sa punim radnim vremenom i rad na neodređeno vrijeme.

Ukoliko ste zainteresovani da postanete dio našeg uspješnog tima, molimo Vas da dostavite prijavu sa radnom biografijom, kao i motivaciono pismo na e-mail adresu: [email protected]

Samo kandidati koji zadovoljavaju zadate uslove mogu biti pozvani na razgovor.

Nepotpune i neblagovremene prijave se neće razmatrati.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *