Luštica Bay prvi put predstavljena u Kini

Dodajte komentar
[0][0]

Kompanija Luštica Development predstavila je projekat Luštica Bay u Kini, na prestiznom događaju upriličenom u sklopu saradnje sa najvećim portalom za investicije i nekretnine u Kini – Juwai China Agent Summit, i ceremonije nagrađivanja najboljih u branši – Global Chinese Agents Award, kao sponzor kompletnog programa. Predstavljanje u Šangaju je prvo pojavljivanje Luštice Development na teritoriji NR Kine.

U direktnom razgovoru sa mnogobrojnim prestavnicima kineskih agencija za prekograničnu saradnju sa investitorima, kupcima i brokerima, i uz prezentaciju pod nazivom “Petnaest minuta iz Crne Gore”, istaknute su prednosti života i investiranja u Crnu Goru i Lušticu Bay. Značajno interesovanje prisutnih izazvalo je predstavljanje programa ekonomskog državljanstva.

Kineki portal za investicije i onlajn influenser u toj oblasti na ovom tržištu, lansirao je prvu godišnju nagradu kako bi pospješio direktne kontakte agenata sa kompanijama koje razvijaju projekte i osnažio internacionalno povezivanja poslova u oblasti nekretnina u Kini.

Prema Keri Lo /Carrie Law/, izvršnom direktoru Juvai-a, “Kina je vrhunska za marketing nekretnina širom svijeta. Odličnost u razvoju i uslugama međunarodnog vlasništva zasnovanog na Kini zaslužuje da bude prepoznata “.

U sklopu boravka u Kini, tokom narednih dana, predstavnici kompanije će se susresti sa zainteresovanim kupcima i investitorima na sajmu LPS Šangaj, te upriličiti radnu posjetu Ambasadi Crne Gore u Pekingu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *