Sava osiguranje doniralo opremu za fizičko vaspitanje OŠ “Oktoih”

Izvršni direktor Sava osiguranja, Nebojša Šćekić, uručio je donaciju Upravi Osnovne škole „Oktoih“ v.d. direktorice Mirjani Radulović, u vidu opreme za fizičko vaspitanje. Sava osiguranje je doniralo metalni ormar za lopte, rukometne i odbojkaške lopte, školske strunjače, mrežice za koš, startni blok i grbaču. Ukupna vrijednost donacije iznosi 1,740.00 eura.

„Sava osiguranje tradicionalno podržava projekte iz oblasti obrazovanja, kao dugogodišnji partner lokalnoj zajednici u kojoj poslujemo. Fizičko vaspitanje je važan dio vaspitnog procesa koji doprinosi razvoju čovjeka u cjelini. Vjerujemo da će ova donacija doprinijeti kvalitetu vremena, koje učenici Osnovne škole „Oktoih“, koriste za razonodu, igru i zajedničke aktivnosti“, rekao je izvršni direktor Sava osiguranja, Nebojša Šćekić.

„Škola je u adaptaciji, jer dosadašnji prostor u velikoj mjeri nije bio prilagođen dijelu nastavnog procesa. Nastava fizičkog vaspitanja je neophodna u školama jer je važna za pravilan rast i razvoj, posebno zbog savremenih tendencija pada fizičkih aktivnosti djece i adolescenata. Veoma smo zahvalni Sava osiguranju na današnjoj donaciji. Donirane rekvizite u našoj sali koriste učenici od petog do devetog razreda, pa je njihova nabavka neophodna i česta“,  rekla je v.d. direktorice OŠ „Oktoih“, Mirjana Radulović.

Sava osiguranje, koje je u 100 procentnom vlasništvu reosiguravajuće kuće Sava Re iz Ljubljane, posluje na crnogorskom tržištu neživotnih osiguranja već 19 godina, sa tržišnim učešćem od oko 19 odsto.

Check Also

Posebna podrška vinarima za rast konkurentnosti i bolje pozicioniranje

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavilo je poziv za dodjelu posebne podrške za vino za …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *