Praznična pripejd ponuda Telenora: Deset puta više kredita i pet gigabajta interneta

U susret praznicima,Telenor je za svoje nove pripejd korisnike pripremio ponudu koja im donosi još više mogućnosti za komunikaciju u Telenor mreži i dodatne gigabajte za bezbrižno surfovanje internetom.

Svi korisnici koji za pet eura kupe i aktiviraju Telenor SIM karticu, dobijaju deset puta više kredita, odnosno 50 eura koje mogu iskoristiti za pozive i poruke prema svim mrežama u Crnoj Gori. Osim toga, dobijaju i pet gigabajta interneta, a obje pogodnosti važe tokom sedam dana, od trenutka aktivacije. Svaka naredna aktivacija dodatka košta pet eura.

Više kredita i interneta korisnici mogu aktivirati putem kratkog koda *123#, aplikacije ili portala Moj Telenor, kao i pozivanjem Kontakt centra. Atraktivna promotivna ponuda važi do 31.januara naredne godine.

Svake godine, Telenor svoje korisnike obraduje prazničnim iznenađenjima za uživanje u raznovrsnim uslugama i stabilnom kvalitetu Telenor mreže. Ovogodišnjom ponudom, koja obuhvata i dodatni internet, Telenor izlazi u susret potrebama svojih korisnika, koji sve više koriste digitalne tehnologije.

Više informacija o novoj pripejd ponudi dostupno je na sajtu www.telenor.me .

Check Also

Hrvatske banke očekuju veliko slivanje novca na tekuće i žiro račune krajem godine

Ukupni depoziti kod poslovnih banaka krajem juna su iznosili 383,3 milijarde kuna (51,1 milijardu eura), …

Leave a Reply

Your email address will not be published.