Erste banka četvrti put Banka godine u Crnoj Gori

2 komentara

Erste Bank AD Podgorica je dobitnik nagrade „Banka godine u Crnoj Gori“ („The Bank of the Year 2018“), koju dodjeljuje svjetski uticajan finansijski magazin „The Banker“, u izdanju „Financial Times Group“.

Nagrada „Banka godine u Crnoj Gori“ uručena je glavnom izvršnom direktoru Erste banke Aleksi Lukiću sinoć, na ceremoniji održanoj u Londonu.

„Ponosan sam što je Erste banka ponovo osvojila ovu prestižnu nagradu i što je četvrti put proglašena najboljom bankom u Crnoj Gori. Na pragu obilježavanja decenije uspješnog poslovanja u Crnoj Gori, Erste banka je izgradila poziciju pouzdanog partnera stanovništvu, privredi i javnom sektoru, sa prepoznatljivim standardom usluge. Ostvareni rezultati potvrđuju ispravnost naše poslovne strategije. Uz tim sastavljen od ljudi koji su spremni da prihvate i predvode promjene koje donose novi kvalitet na tržištu, uvjeren sam u nastavak uspješnog poslovanja i naše snažne podrške razvoju ekonomije i šire društvene zajednice“, rekao je Lukić.

Priznanje za banku godine dodjeljuje se na osnovu više kriterijuma, među kojima su finansijski pokazatelji, strateške inicijative, tehnologija i novi proizvodi i usluge. O dobitnicima nagrada odlučuje urednički tim magazina, u kojem se nalaze i specijalisti za regije i sektore. Ključni kriterijum za dodjelu nagrade su unapređenja sprovedena u prethodnih 12 mjeseci, a velike i manje banke se nadmeću ravnopravno. Ove godine priznanje je dodijeljeno u 140 država svijeta.

Sa sjedištem u Londonu, magazin „The Banker“ je među najuticajnijim finansijskim časopisima. Još od 1926. godine, „The Banker“ objavljuje globalne finansijske informacije namijenjene finansijskim ekspertima i top menadžerima. Priznanje „Banka godine“ koje ovaj časopis dodjeljuje, smatra se jednom od najprestižnijih svjetskih nagrada

Podijeli ovaj članak
2 Komentara
  • Svaki komentar koji postavim, nažalost sam odgovorna.

    Ovo je moja banka koju u cjelosti podržavam, čak i uz sve greške koje se moraju ispravljati.

    Ali, hvala bankar.me, dali ste mi korisnu informaciju da se odavde u cjelosti povučem.

    S poštovanjem, Mila Kasalica

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *