Pivara uz košarkaše Budućnost Volija

Pivara „Trebjesa“ novi je sponzor košarkaškog kluba Budućnost Voli. Sponzorski ugovor za sezonu 2018/2019. potpisali su danas Sanja Ćalasan, izvršna direktorica Pivare „Trebjesa“ i  predsjednik KK Budućnost, Dragan Bokan.

Uz plave momke iz Njegoševog parka tako je stala još jedna velika kompanija, kako bi podržala klub koji se ove godine bori ne samo u regionalnoj, već i u evropskoj ligi.

„Rezultati koje igrači i stručni štab ostvaruju  služe nam svima na ponos. Pivara „Trebjesa“ u kontinuitetu ulaže u sport, najvećim dijelom kroz sponzorstva, ali smo takođe dvije godine i sami organizovali jedno nacionalno takmičenje u malom fudbalu. Iako nas najviše prepoznaju kao dugogodišnjeg sponzora Fudbalskog saveza, veliko nam je zadovoljstvo da ove sezone podršku širimo i na kraljicu igara, košarku. Vjerujemo u ovaj tim i nadamo se da ćemo da ćemo uz Nikšićko još nebrojeno puta slaviti njihove uspjehe“, kazala je Ćalasan nakon potpisivanja ugovora.

U ime  KK Budućnost Voli, novim sponzorima zahvalio se predsjednik, Dragan Bokan.

 „U pivari Trebjesa smo dobili partnera koji ne samo što predstavlja crnogorski brend, već je i sinonim društveno odgovorne kompanije. Dugi niz godina, gradeći brend koji spaja ljude, pokazuju da su u potpunosti svjesni odgovornosti koju imaju prema zajednici u kojoj posluju. To što je kompanija Molson Coors Brewing Company u Budućnost Voliju prepoznala pravog i dostojnog reprezenta na evropskoj sceni, za nas u klubu predstavlja veliku obavezu, da s ponosom predstavljamo ovaj regionalno poznat crnogrski brend i njegovu korporativnu kulturu“, kazao je Bokan.

Check Also

Otvorena renovirana ekspozitura Podgoričke banke u Moskovskoj ulici u Podgorici

Nakon uspješno realizovanih radova na adaptaciji objekta i njegovom opremanju, ekspozitura Podgoričke banke u Moskovskoj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *