Wizz Air najavio otvaranje nove baze u Krakovu

Dodajte komentar

Niskotarifna avio-ompanija Wizz Air je najavila otvaranje nove, 26. baze u Krakovu.

Pored otvaranja nove baze, Wizz Air je najavio i dvanaest novih linija iz Krakova ka devet zemalja od aprila 2019, navedeno je u saopštenju.

Ovaj avio-prevoznik će na aerodromu u Krakovu imati 2 aviona tipa Airbus A321 u maju i septembru 2019. godine.Pored otvaranja nove baze, WizzAirje najavio i dvanaest novih linija iz Krakovakadevet zemalja od aprila 2019. Avio-karteza nove linije se već mogu rezervisati na sajtu wizzair.comili putem onlajn aplikacije ove kompanije po početnoj cijeni od samo 19,99*eura.

Krakov će tako postati 26. baza WizzAira i najnovija baza u Poljskoj, pored Varšave, Katovica, Gdanjska i Vroclava. U okviru širenja svoje mreže, WIZZ će nastaviti da jača poslovanje u Poljskoj kako bi putnicima iz te zemlje obezbjedioviše mogućnosti za putovanje. Otvaranje baze u Krakovu predstavlja investiciju vrijednu240 miliona dolara** koju je WIZZ ostvario u Poljskoj, uz otvaranje 80 novih radnih mjesta u ovoj avio-kompaniji i140 radnih mjesta u povezanim sektorima***.  Dvanova aviona tipa Airbusće letjeti na dvanaest novih ruta, od Krakova do Londona, Kijeva, Barija, Katanije, Larnake, Nice, Turkua, Bilunda, Donkastera, Harkova, Oslai Kutaisija (pogledaj tabelu).

WizzAirće početi da zapošljava mlade i ambiciozne kandidate za svoju novu bazu, a proces selekcije će biti održan 7, 17.i 26. januara 2019. godineu Krakovu. Za više nformacija, posjetite sajt https://wizzair.com/pl-pl/informacje-i-uslugi/career/cabin-crew-flight-attendant/#/.

WIZZ od sada nudi 188.000 mjesta na 12 linija iz Krakova, ili ukupno više od 11 miliona mjesta na 165linija do i iz Poljske u 2019, jer mu je cilj da stvori veće mogućnosti za putnike iz Poljske i njihove posjetioce da uživaju u niskim cijenama karata i izvanrednom doživljaju putovanja.

 „Današnja najava ističe našu posvećenost Poljskoj, prvom tržištu na kom smo počeli da poslujemo davne 2004. godine. Izabrali smo Krakov za najnoviju bazu zato što vidimo potencijal i potražnju za niskotarifnim letovima u ovom gradu, koji predstavlja jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija, kao i poslovni centar koji se ubrzano razvija. Naša najnovija baza se otvara 01. marta 2019. godine, uz 80 novih direktnih radnih mjesta u WizzAir-u, i od sljedeće godine ćemo ponuditi 12 novih i uzbudljivih linija. Sigurni smo da će se putnicima u Poljskoj dopasti pogodan raspored naših letova, jednostavan sistem onlajn rezervacija na sajtu wizzair.comi bogat izbor opcija kako bi putovanje bilo prilagođeno potrebama svakog putnika pojedinačno. Naš stalan rast u Poljskoj dodatno osnažuje WizzAir-ovu posvećenost Poljskoj, gradu i aerodromu Krakovu, ali i stimuliše turistički i ugostiteljski sektor u Poljskoj”, izjavio je Stiven Džons, izvršni potpredsjednik i zamjenik generalnog direktora WizzAira, na konferenciji za medije u Krakovu.

WIZZ nudi veliki broj inovativnih proizvoda i usluga koji putnicima omogućavaju da putovanje prilagode svojim potrebama, a svi letovi se mogu rezervisati preko WizzAir-ove jednostavne aplikacije i sajta. Između ostalog, putnici sada mogu da odaberu uslugu FlexibleTravel Partner kad god žele da naprave novu rezervaciju bez navođenja imena svih putnika u vrijemerezervisanja ili da obezbjede najbolju cijenu karata za period od 48sati izborom proizvoda Fare Lock.

Nove linije iz Krakova

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *