Korisnicima Telenor-a od sada na raspolaganju online prodavnica

1 komentar

Svim korisnicima Telenor mreže od sada je na raspolaganju online prodavnica, kojoj mogu pristupiti na sajtu www.telenor.me. Putem online prodavnice korisnici mogu dobiti sve informacije o uređajima iz aktuelne Telenorove ponude i naručiti model koji najbolje odgovara njihovim potrebama. Dovoljno je odabrati opciju “Telefoni” na naslovnoj stranici, i nizom jednostavnih koraka kupiti uređaj, bez odlaska u prodavnicu.

Uređaje je moguće kupiti na rate, čiji iznos zavisi od tarifnog paketa. Takođe, uz kupovinu uređaja, korisnik može na jednostavan način promijeniti svoj tarifni paket, i tako sebi prilagoditi uslove plaćanja. Nakon što odabere uređaj, korisnik se identifikuje putem svog broja telefona i broja lične karte, i dobija uvid u izabrani uređaj, iznos mjesečne rate, tip tarifnog paketa, podatke o isporuci i slično. Putem web prodavnice može se poručiti mobilni telefon, tablet ili mi-fi uređaj, uz kupovinu na postojećem broju ili biranjem novog broja za sklapanje ugovora.

Ukoliko je neki od uređaja trenutno nedostupan, korisnik ga može rezervisati putem online prodavnice. Uređaj će korisniku biti isporučen čim bude ponovo dostupan u Telenoru. Isporuka dostupnih uređaja kupljenih preko online prodavnice traje do tri radna dana, a plaćanje se, za sada, vrši pouzećem.

“Unapređenjem mogućnosti online kupovine, Telenor nastoji da što više digitalizuje svoje poslovanje, a  svojim korisnicima omogući sve prednosti upotrebe digitalnih tehnologija”, saopšteno je iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • hahaha

    cigle u high tech prodavnici

    taman prava simbolika beskorisnosti najpametnije industrije svijeta

    nije ni cudo posto telenor odavno udaljava dobre inzinjere i klikerase iz kompanije a gaji manekene-nke struke odnosno nosioce ogovaranja i neznanja a to ni Cesi nece promijeniti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *