Andrej Slapar još pet godina na čelu Triglava

Nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav ponovo je imenovao Andreja Slapara za predsjednika Upravnog odbora ovog slovenskog osiguravatelja za novi petogodišnji mandat.

Na sjednici održanoj 14. novembra 2018. godine Nadzorni odbor usvojio je i prijedlog predsjednika Upravnog odbora o ponovnom imenovanju Uroša Ivanca i Tadeja Corolija za članove Upravnog odbora.
Andrej Slapar je na mjestu prvog čovjeka Triglava od maja 2013. godine. Njegov novi mandat počinje 12. novembra 2019. godine.

Uroš Ivanc i Tadej Coroli su započeli svoj mandat u julu 2014. i nastaviće da budu članovi Odbora od 15. jula 2019. godine i 30. jula 2019. godine.

“Nadzorni odbor ocjenjuje rad Upravnog odbora kao pozitivan, saradnja i međusobno povjerenje između Upravnog odbora i Nadzornog odbora su dobri, u ime Nadzornog odbora želim Upravnom odboru kompanije svaki uspjeh u daljem ostvarenju strateških ciljeva Triglav Grupe”, rekao je Igor Stebernak, predsjednik Nadzornog odbora Zavarovalnice Triglav.

Check Also

Analiza poslovanja kompanija koje čine sastav indeksa MNSE10 na kraju III kvartala 2019. godine

Montenegroberza AD Podgorica je na osnovu devetomjesečnih finansijskih iskaza emitenata za 2019. godinu, odradila analizu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *