Portonovi na prestižnom sajmu nekretnina u Bakuu

Dodajte komentar
Portonovi marina

Portonovi Rizort biće predstavljen na sajmu nekretnina u Bakuu od 22. do 24. novembra 2018. godine, a otvaranje Rizorta će obilježiti 2019. godinu i postaviti nove standarde za crnogorski elitni turizam.

Prvi višenamjenski Rizort u Crnoj Gori koji se prostire na 26 hektara najljepšeg dijela obale na ulasku u Bokokotorski zaliv, biće otvoren 2019. godine.

Portonovi će biti prvi Rizort u Crnoj Gori koji će, osim rezidencijalnog dijela sa više od 200 luksuznih stanova dizajniranih u duhu autentičnog bokokotorskog stila gradnje sa raskošnim vrtovima, imati i D-Marin Portonovi Montenegro Marinu za super jahte. Prvi One&Only u Evropi, u čijem će sklopu biti globalno prepoznat lanac wellness Espace Chenot Health Wellness Spa, biće još jedna potvrda najvišeg nivoa kvaliteta turističke ponude u Crnoj Gori.

Portonovi Village

“Sa namjerom da simbolizuje dugu tradiciju, nesvakidašnju kulturu i autentičnost Crne Gore i njenih prirodnih ljepota, Portonovi je trenutno najinspirativniji projekat koji privlači interesovanje kupaca širom Evrope i svijeta. Osim rezidencijalnog dijela i najmodernije marine u Crnoj Gori, koji će postati omiljena destinacija prvim stanarima i vlasnicima brodova i jahti, Portonovi će poželjeti dobrodošlicu i svim drugim posjetiocima širom svijeta. Raznolikost restorana i specijaliteta globalne kuhinje, raskošan izbor modnih brendova, salona, prodavnica, galerija, kreirani su za modernog, osviješćenog građanina svijeta koji vrednuje kulturu, istoriju, umjetnost i autentičnost civilizacija. Ovaj elegantni dio obale koji odiše šarmom najljepšeg zaliva u ovom dijelu Evrope, već postaje jedna od najtraženijih destinacija za sezonu 2019. godine”, saopštili su iz kompanije.

Azmont Investments, kao glavni investitor projekta, azerbejdžanskoj javnosti će predstaviti Crnu Goru kao destinaciju i Portonovi rizort na Expo Real Estate sajmu u Bakuu od 22-24. novembra.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *