Splendid najbolji primorski hotel u regionu

Dodajte komentar

Hotel Splendid.Conference & SPA Resort 5* apsolutni je pobjednik u kategoriji Best Seaside Hotel u regionu, na dodjeli godišnjih nagrada Seebtm Awards 2018.

Ove godine uz on line glasanje, prvi put je glasao stručni žiri. Činili su ga predstavnici najeminentijih kompanija i organizacija koje organizuju događaje u regionu, a članovi su glasali za najbolje, po svom iskustvu i mišljenju.

“Ponosni smo na činjenicu što smo nagrađeni kao najbolji primorski hotel u cjelini , jer smo bili prvi laureati ovog regionalnog priznanja ,ustanovljenog prije dvije godine .Tada smo bili proglašeni za najbolji Veliki hotel za kongresni turizam ( sa preko 200 soba ) odnosno u tom užem segmentu poslovanja. Utisak pojačava činjenica da su tako odlučili : žiri od čak 27 članova žirija I 8 od ukupno 8 hiljada I 700 korporativnih klijenata iz regiona, što je zaista ubjedljivo. . Lijepo je znati da uživamo njihovo povjerenje I da nas baš klijenti nagrađuju za ono što za njih radimo, jer nas oni najbolje I poznaju . To je najljepša satisfakcija za uloženi trud”, kazala je na ceremoniji uručenja pr Manger hotelske grupe Montenegro stars Maja Vukićević.

SEEbtm Awards su priznanja koje dodeljuje SEEbtm magazin, najboljim i najistaknutijim hotelima i prostorima u kongresnoj industriji za tekuću godinu, na osnovu glasova stručnog žirija, čitalaca i organizatora događaja.

Nagrade se dodjeljuju u 17 kategorija za koje glasaju čelnici kongresne industrije regiona, kao i klijenti nominovanih kandidata.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *