Meet up u m:tel Digitalnj fabrici: Sve što treba da znate o Startup akademiji i investicijama

Imate ideju za startup ili ste ga već osnovali ali ste zbunjeni kako nastaviti dalje? Potrebni su vam savjeti i ekspertiza o vođenju startapa koje niste sigurni gdje i kako da dobijete? Šta je sve potrebno kako biste dobili investiciju i šta je to što investitori očekuju od vas? Na ova i mnoga druga pitanja odgovore će dati Miloš Matić, Venture Associate ICT Hub Venture investicionog fonda i ICT Hub-a.

MeetUp će se održati u M:tel digitalnoj fabrici, u srijedu 21. novembra u 18 časova. Ulaz je slobodan. Dobrodošli!

Saznaćete koje su prednosti pohađanja programa kao što je Startup akademija, kako izgleda idealan startup tim kao i šta je to što će svaki investitor pitati i tražiti od svakog tima koji mu pokuca na vrata.

Miloš operativno vodi ICT Hub Venture na dnevnom nivou. Aktivno radi na razvoju portfolia fonda, koji sada čine 9 startupa, pronalazi i analizira potencijalne prilike za nove investicije. Pored toga, Miloš radi sa velikim korporacijama iz regiona na inovativnim pristupima njihovog poslovanja i na spajanju startup zajednice sa korporativnim svijetom. Pored toga, Miloš je ambasador i Advisory Board Member Global Startup Awards koji nagrađuje najinovativnije i najbolje startupe iz svakog regiona svijeta.

ICT Hub Venture je prvi privatni investicioni fond u Srbiji koji se fokusira na tehnološke startupe u ranoj fazi razvoja u regionu jugoistočne Evrope. Sa ciljem da omogući uslove perspektivnim startupovima da napreduju, ICT Hub Venture je do sada investirao u 9 projekta, sa planom da ih uskoro bude još više.
Svi koji su zainteresovani za detaljnije informacije o tome kako pokrenuti startup, kako razviti svoj biznis, kako dobiti investiciju i kako napraviti efikasnu exit strategiju treba da posjetite ovaj korisni i edukativni MeetUp.

Podsjećamo vas da je konkurs za Startup akademiju M:tel digitalne fabrike, u toku i da svi koji imaju ideju koja može biti pretočena u konkretan biznis mogu se prijaviti na web stranici digitalnafabrika.mtel.me.

Check Also

Dragan Bošković na čelu Udruženja naftnih kompanija

Na redovnoj godišnjoj skupštini Udruženja naftnih kompanija (UNK) Crne Gore za novog predsjednika izabran je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *