Javna rasprava o koncesijama za Luku Bar trajaće do 4. decembra

Javna rasprava o Koncesionom aktu za dodjelu koncesije za pružanje lučkih usluga u luci Bar, koja je počela danas, trajaće do 4. decembra.

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva, odnosno Lučka uprava pozvala je građane, državne organe, nevladine organizacije, preduzeća, preduzetnike i druge zainteresovane, da se uključe u javnu raspravu o Koncesionom aktu

Zainteresovani komentare, primjedbe, predloge i sugestije mogu dostaviti Lučkoj upravi u pisanoj ili elektronskoj formi.

U lučke usluge spadaju pilotski servis, privez/odvez brodova, remorkaža, tegljenje, odnosno potiskivanje plovnih objekata, dostava vode na brodove sidrišta luke Bar, prevoz lučkih vlasti na plovne objekte u akvatorijumu luke, kao i prevoz shipchandlera do brodova u luci.

Zainteresovani mogu preuzeti Koncesioni akt u elektronskoj formi sa web sajta www.luckauprava.gov.me i Ministarstva saobraćaja i pomorstva ili u prostorijama Lučke uprave, svakog radnog dana od deset do 14 sati i obaviti uvid i dobiti dodatne informacije.

Stručni tim Ministarstva saobraćaja i pomorstva – Lučke uprave će po isteku roka javne rasprave sačiniti izvještaj sa javne rasprave.

Check Also

Premijer za prodaju zaplijenjenih cigareta, međunarodni partneri za uništavanje

Crna Gora je od početka maja zaplijenila oko 150 hiljada paketa cigareta. Iz Uprave prihoda …

Leave a Reply

Your email address will not be published.