Javna rasprava o koncesijama za Luku Bar trajaće do 4. decembra

Dodajte komentar

Javna rasprava o Koncesionom aktu za dodjelu koncesije za pružanje lučkih usluga u luci Bar, koja je počela danas, trajaće do 4. decembra.

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva, odnosno Lučka uprava pozvala je građane, državne organe, nevladine organizacije, preduzeća, preduzetnike i druge zainteresovane, da se uključe u javnu raspravu o Koncesionom aktu

Zainteresovani komentare, primjedbe, predloge i sugestije mogu dostaviti Lučkoj upravi u pisanoj ili elektronskoj formi.

U lučke usluge spadaju pilotski servis, privez/odvez brodova, remorkaža, tegljenje, odnosno potiskivanje plovnih objekata, dostava vode na brodove sidrišta luke Bar, prevoz lučkih vlasti na plovne objekte u akvatorijumu luke, kao i prevoz shipchandlera do brodova u luci.

Zainteresovani mogu preuzeti Koncesioni akt u elektronskoj formi sa web sajta www.luckauprava.gov.me i Ministarstva saobraćaja i pomorstva ili u prostorijama Lučke uprave, svakog radnog dana od deset do 14 sati i obaviti uvid i dobiti dodatne informacije.

Stručni tim Ministarstva saobraćaja i pomorstva – Lučke uprave će po isteku roka javne rasprave sačiniti izvještaj sa javne rasprave.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *