10.000-ti CKB GO klijent

Za CKB GO servis, danas je aplicirao Vladimir Koprivica iz Podgorice koji je postao 10.000-ti klijent CKB GO internet i mobilnog bankarstva CKB-a. Njega su na šalteru Crnogorske komercijalne banke, u poslovnici „Moskovska“ dočekali Maja Vukčević, Direktorka CEO kabineta i direkcije ljudskih resursa i Luka Uskoković, Rukovodilac Odjeljenja za Marketing i izvještavanje i predstavnici CKB-a. Vladimiru je uručen i vrijedan poklon – smart watch, posljednje generacije.

„Ovo je za mene veliko izneneđanje i zaista lijep osjećaj. Nedavno sam otvorio račun u CKB-u, aplicirao za kartice kao i za CKB GO servis. Odmah prilikom preuzimanja aplikacije počeo sam da je koristim i veoma sam zadovoljan jednostavnošću i lakoćom servisa, kao i dizajnom. Ovo je zaista servis nove generacije bankarstva. S obzirom da sam nedavno počeo da radim, CKB GO servis će mi mnogo pomoći u brzini upravljanja ličnim finansijama“, rekao je Vladimir Koprivica.

„Imamo zaista impresivane rezultate u prodaji CKB GO za samo osam ipo mjeseci od kada smo lanisrali servis internet i mobilnog bankarstva. Vrlo smo zadovoljni korišćenjem CKB GO servisa kojeg klijenti prepoznaju kao jednostavnu online i mobile platformu CKB-a, putem koje odmah sve transakcije obavljaju računarom ili mobilnim telefonom, kreiraju ugovore za štednju, mijenjaju statuse svih kartica, podešavaju limite za trgovinu, jednostavno imaju gotovo sve funkcionalnosti koje su dostupne i na šalteru. Ono na šta smo vrlo ponosni i što pravi razliku u odnosu na slična rješenja jeste mogućnost upravljanja ličnim finansijama i potrošnjom.”, izjavio je Luka Uskoković, Rukovodilac Odjeljenja za Marketing i izvještavanje.

CKB kontinuirano ulaže napore na edukaciji klijenata, prezentirajući im prednosti i sigurnost korišćenja CKB GO servisa, a omogućila je i do 20% jeftinije transakcije u odnosu na one koje obavljaju na šalteru. CKB GO servis je dio paketa bankarskih usluga koje klijenti koriste, a nezavisno od paketa za koji se odluče, svi klijenti imaju mogućnost promo perioda od 2 mjeseca, u kojem mogu besplatno da koriste CKB GO.

Check Also

Glavni grad prodaje 32 katastarske parcele za 14,8 miliona

Vlada premijera Dritana Abazovića dala je prethodnu saglasnost Glavnom gradu da može da prodaje parcele …

Leave a Reply

Your email address will not be published.