M:tel ponudio nove servise (video)

Dodajte komentar

Kompanija M:tel ponudila je korisnicima novi televizijski servis pod nazivom Move, koji omogućava vraćanje kanala sedam dana unazad, njihovo snimanje i presnimavanje.

Izvršni direktor m:tel-a Vladimir Lučić podsjetio je da su prije tri godine, u septembru, imali konferenciju za štampu na kojoj su najavili najavili veliki ulazak u fiksnu telefoniju te da sada sa zadovoljstvom mogu da konstatuju da su posle tri godine u domenu fiksnog interneta i televizije prešli 30 posto tržišta u fiksnoj, od interneta imamo 38 posto trzista , od televizije 30.

“Takodje, ta velika investicija u fiksnoj, pomogla je i razvoj i mobilne, tako da smo i u mobilnoj došli do 32 posto trzista. Mozemo sa zadovoljstvom da konstatujemo da mi kao treći operater koji je krenuo i u mobilnu i u fiksnu, kada je već bilo zasićeno tržište, uspjeli smo u tri bitna segmenta poslovanja internet, televizija i mobilni da pređemo preko 30 posto tržišta”, kazao je Lučić.

Finansijski pokazatelji Mtel-a u ovih prvih 9 mjeseci govore da postoji rast povećanja prihoida i profitabilnosti, što kako je kazao, govori koliko je investicija u fiksnoj telefoniji bila isplativa.

“Poznati smo da osluškujemo potrebe korisnika. Htjeli smo da demonstriramo jedan novi digitalni interfejs prema korisniku sa nazivom MOVE. To je jedan iskorak u vrijeme, iskorak malo i u prošlost. Moci ćete da vraćate sedam dana unazad sve kanale, moci ćete da snimate, presnimavate kanale, ali to je jedan iskorak u budućnost, jer će to biti jedan novi koncept digitalnog interfejsa prema korisniku, jer mi osim televizije u budućnosti ćemo da ponudimo korisnicima novi niz digitalnih servisa. Oni korisnici koji budu željeli da uzmu ovaj servis, moći će da imaju te benefite digitalne televizije. Moći će da vraćaju nazad sve kanale, moći ce da snimaju kanale. Krećemo da pruzamo sve one servise koje do sada nismo imali a koji su nasi korisnici trazili”, kazao je Lučić.

Direktor sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima Milivoje Cerović, kazao je da je servis kreiran na osnovu potreba korisnika m:tela.

“Mi smo se trudili da u skladu sa samim proizvodom zakoračimo u vrijeme, omogućimo svima onima koji putuju u to vrijeme, a najbolje putovanje je sa prijateljima, tj.sa Mtel-om, da dožive jedno potpuno novo iskustvo. Vrlo je jednostavan način zapocinjanja koriscenja ovog servisa. Naši korisnici mogu da se prijave. Prevashodno je namijenjen svim Box korisnicima, Box duo 1, duo 2, duo 3 korisnika naših usluga. Nešto na čemu smo mi jako insistirali, prevashodno je korisničko iskustvo. Vrlo je jednostavan meni, kako mozete gledati direktno uzivo sve one kanale koje želite, tako možete vrlo jednostavno premotati i doći na onaj trenutak koji je za vas zanimljiv. Kao sto vidite, nema vise propuštenih emisija. Oni fanovi sporta mogu da vraćaju sve one elemente sportskih dogadjaja koji im se dopadaju. Oni koji vole da gledaju serije, mogu sedam dana pronaći seriju koju su eventualno propustili. Što je najvažnije, sada pružamo potpuno novi servis, a to je servis videoteke. On je jako bogat. Ovoga puta smo krenuli sa par stotina kanala, sigurni smo da ćemo u periodu pred nama dostići tu cifru od 10 hiljada filmova koje imamo u nasoj ponudi”, kazao je Cerović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *