Velika nagradna igra Prve banke: “Izaberi destinaciju”

Dodajte komentar

Prva Banka Crne Gore AD u saradnji sa kompanijom Mastercard® organizuje veliku nagradnu igru ‘’IZABERI DESTINACIJU’’!

Pravo učešća imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Crnoj Gori, korisnici Mastercard kartica izdatih od strane Prve banke CG – Mastercard Debit, Mastercard Charge, Mastercard Revolving, Mastercard Gold Charge, Mastercard Gold Revolving, koja u periodu od 01. novembra 2018. do 20. decembra 2018. godine, izvrše minimum jednu transakciju u vrijednosti od 5 i više eura na prodajnim mjestima u zemlji i inostranstvu ili putem internet trgovine.

Svako plaćanje se računa – što više puta korisnik kartice u toku trajanja nagradne igre plati Mastercard karticom Prve banke CG, ima veće šanse da osvoji neku od vrijednih nagrada – 6 vaučera za putovanja u vrijednosti od 400 eura i glavnu nagradu – vaučer za putovanja u vrijednosti od 2000 eura.

Izvlačenje nagrada će se vršiti od 09.novembra i to svakog petka u 10h kada će se izvlačiti po jedna nedjeljna nagrada. Posljednjeg petka – 21.12.2018. u 10h će biti izvučena glavna nagrada. Imena nagrađenih učesnika će isti dan biti objavljena na veb sajtu i Facebook stranici Prve banke CG, dok će snimak izvlačenja biti postavljen na Youtube kanalu Prve banke CG.

Za detaljnije informacije posjetite LINK.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *