Menadžment Aerodroma Nikola Tesla u posjeti Aerodromima Crne Gore

Dodajte komentar

Menadžment Aerodroma Nikola Tesla na čelu sa generalnim direktorom Sašom Vlaisavljevićem boravi u radnoj posjeti Aerodromima Crne Gore. Uspješna saradnja beogradskog i crnogorskih aerodroma potvrđena je i ovom prilikom a održani su i sastanci timova iz sektora bezbjednosti, komercijalnih poslova i školskih centara.

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić istakao je važnost razmjene iskustava.

„Obije kompanije su u procesu investicija i proširenja kapaciteta i zato nam je razmjena iskustava neprocjenjiva. Ono na čemu insistiramo je i organizovanje obuka, kako bi naši radnici stekli neophodna znanja i obavljali posao na najvišem nivou“, rekao je Orlandić.

Generalni direktor Aerodroma Nikola Tesla Saša Vlaisavljević naglasio je da saradnja beogradskog i crnogorskih aerodroma može svima da posluži za primjer.

 „Danas smo se fokusirali na konkretnu operativnu saradnju. Aerodrom Nikola Tesla upravo izlazi iz četvorogodišnjeg investicionog ciklusa tokom kojeg je uloženo oko 70 miliona eura. Upravo o tim isustvima naši timovi razgovaraju posebno imajući u vidu da je u toku izgradnja privremenog terminala u Tivtu.“, naveo je Vlaisavljević.

Orlandić i Vlaisavljević su na sastanku pokrenuli i ideju organizacije panela „Inicijativa uspješnih“ na kojem bi se okupili predstavnici najuspješnijih aerodroma u regionu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *