Lovćen Grupa organizovala tradicionalnu akciju dobrovoljnog davanja krvi

Lovćen Grupa (koju čine Lovćen osiguranje AD, Lovćen životna osiguranja AD i Lovćen auto DOO), u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore, organizovala je danas akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija pod sloganom “ Data krv je dar od srca” održana je u prostorijama Zavoda  za transfuziju krvi u Podgorici, Baru, Kotoru, Nikšiću i Pljevljima.

Cilj ove humane i već tradicionalne akcije za zaposlene Lovćen Grupe  je podizanje svijesti o važnosti dobrovoljnog davanja krvi, kao aktivnosti od opšteg društvenog interesa.

“30 zaposlenih Lovćen grupe je svojim primjerom ukazalo na značaj ove humane aktivnosti od opšteg društvenog interesa i obavezu svih nas da pomognemo drugima, jer nikada ne znamo kada će takva pomoć zatrebati nama ili nekom od naših najbližih. Lovćen grupa će i ubuduće nastaviti sa organizovanjem ove humane akcije i time doprinijeti obezbjeđivanju dovoljnih količina sigurne krvi kao lijeka za sve one kojima ona znači spašavanje ili produžetak života”, saopšteno je iz kompanije.

 

Zaposleni u Lovćen grupi žele da na ovaj način utiču na povećanje društvene svijesti o značaju važnosti učestalosti ove humane aktivnosti kao i da podstaknu građane da postanu  dobrovoljni davaoci krvi.

Check Also

Zaposleni Telekoma učestvovali u čišćenju obale Morače

Volonteri Crnogorskog Telekoma učestvovali su danas u akciji čišćenja obale Morače, koju je povodom Međunarodnog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *