Addiko Bank tradicionalno obilježava Dan štednje atraktivnim kamatnim stopama i novom ponudom – Štednja za 10

Dodajte komentar

Povodom obilježavanja Svjetskog dana štednje, Addiko Bank je za nove štediše pripremila novu ponudu, Štednju za 10, sa kamatnom stopom koja je 10% viša u odnosu na redovnu, a  ujedno omogućava upotrebu do 10% uloga bez potrebe za razročavanjem cijelog iznosa depozita.

Odobrene kamatne stope su podsticajne i iznose 1,98% za period od 12 mjeseci, odnosno 2,20% za periode od 24 i 36 mjeseci. Od oročenih sredstava, može se iskoristiti do 10% i dobiti odgovarajuća kamata za period na koji su sredstva bila oročena. Kampanja koja će trajati od 31. oktobra do 30. novembra važi za nove oročene depozite i sve iznose.

Addiko Bank se i ove godine pridružila tradicionalnoj akciji Centralne banke “Nedjelja štednje”, namijenjenoj novorođenčadi. Djeci rođenoj od 31. oktobra do 6. novembra 2018, čiji roditelji odluče da otvore štednu knjižicu, na deponovani iznos od 200 EUR koji poklanja CBCG, Addiko banka poklanja još dodatnih 200 eura. Deponovani iznos od ukupno 400 eura biće oročen na godinu dana, a nakon tog perioda roditelji mogu podići novac ili opet položiti na štednju.

“U fokusu Addiko banke su svedenija ponuda proizvoda i usluga, efikasnije procedure i procesi i jednostavnija komunikacija sa klijentom. Uz prednosti direktnog bankarstva kojim se banka u svom poslovanju vodi, novi proizvodi imaće značajan uticaj na podsticanje štednje građana tokom Dana, Nedjelje, kao i Mjeseca štednje”, navode iz banke.

Addiko Bank ima poslovnice u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Herceg Novom, Pljevljima, Baru, Budvi, Kotoru i Tivtu.  Više informacija možete naći na web site-u: www.addiko.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *