Gazprom širi mrežu servisnih stanica na Balkanu

Dodajte komentar

Gaspromnjeft-Maziva povećaće svoje prisustvo na Balkanu, a kao dio međunarodnog programa za razvoj partnerskih servisnih stanica u Kavadarcima u Makedoniji je otvorio prvi G-Energy servisnu stanicu za putnička i laka komercijalna vozila, kao i prvi G-Profi benzinsku stanicu za kamione.

Servisne stanice su opremljene svom potrebnom mašinerijom za brzo mjenjanje nafte i tehničkih tečnosti u različitim vrstama vozila. Visokokvalifikovano osoblje će izabrati najprikladnija G-Energy i Gaspromneft brendirana ulja za svako vozilo, kako za nova, tako i za starija vozila.

“Makedonija je novi region za G-Energy Service. Sigurni smo da će građani ove zemlje visoko cijeniti kvalitet naših proizvoda i nivo usluga. Smatramo Balkan perspektivnim regionom u kojem možemo razviti naš posao. Stalno povećavamo prisustvo ovdje, što potvrđuju rad dvije G-Energy servisne stanice u Bugarskoj i tri u Grčkoj. Do kraja 2018. planiramo povećati broj stanica na 62 u 15 različitih zemalja “, rekao je Aleksandar Klimašin, zamjenik generalnog direktora prodaje u Gazpromneft-Maziva.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *