Otvorene prijave za drugu po redu Startup akademiju

Dodajte komentar

M:tel Digitalna fabrika na svom Facebook profilu je objavila da su otvorene prijave za Startup akademiju, drugu po redu.

Kako su saopštili, prijave su dostupne na linku http://digitalnafabrika.mtel.me/startup-akademija/ .

“Prijave su otvorene od 17. oktobra do 1. novembra. Sve informacije o našoj Startap akademiji dostupne su na sajtu http://digitalnafabrika.mtel.me . Pred vama je velika prilika. Osmislite. Kreirajte. Profitirajte”, saopšteno je iz Digitalne fabrike.

Startup program koji pokreće M:tel je otvoren za startup timove u najranijoj fazi razvoja, kao i za pojedince koji su spremni da u toku programa formiraju tim.

Ono što je ponuđeno je podrška razvoju startup-a: MDF Startup akademija – 5-mjesečni program edukativne i mentorske podrške razvoju vaše poslovne ideje, master klasove i treninge, mentorske sesije i radionice sa međunarodnim stručnjacima, Meetup-e i još mnogo drugih sadržaja.

COWORKING PROSTOR

“Digitalna fabrika je moderno opremeljen i inspirativan prostor koji se nalazi u Ulici Vuka Karadžića 2-6 u Podgorici, gdje te čeka konkretna podrška, prilagođeno mjesto za rad, tehnička podrška, Startap program, administrativna i pravna savjetodavna pomoć, odlična ekipa i umrežavanje sa drugim preduzetnicima. Tragamo za novim idejama i ljudima koji su spremni da pokrenu sopstveni tehnološki biznis i freelancerima koji traže inspirativan i motivišući prostor u kome će stvarati”, navode iz Digitalne fabrike.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *