Milija Zeković novi izvršni direktor kompanije Telemach

Milija Zeković je novi izvršni direktor kompanije Telemach, a na funkciju stupa u ponedjeljak 15. oktobra.

Zekovića je za prvog čovjeka Telemach-a preporučilo bogato znanje iz oblasti telekomunikacija i menadžmenta, kao i pozitivni poslovni rezultati tokom decenijskog iskustva u ovoj oblasti. Novi direktor Telemach-a diplomirao je ekonomiju na Univerzitetu Crne Gore i veći dio karijere proveo je u Crnogorskom Telekomu, gdje je od 2008. do 2017. godine bio član Izvršnog upravnog odbora, a u jednom periodu i izvršni direktor.

Telemach je prvi kablovski operator u Crnoj Gori, koji je nastao 2006. godine kao BBM.  Nakon akvizicije United Group-e 2015. godine, BBM mijenja naziv u Telemach i od tada pripada društvu najvećih operatora u regionu.

“Pored digitalne televizije sa najviše HD kanala, Telemach nudi najbrži internet u Crnoj Gori i usluge fiksne telefonije. Zeković je za naredni period najavio uvođenje novih naprednih servisa, koji će, kako tvrdi, učvrstiti poziciju Telemach-a na tržištu”, saopštili su iz kompanije.

Check Also

Boeing pronašao prvog kupca za avion 737 Max otkako ih je morao sve prizemljiti

Nakon što je Boeing morao prizemljiti sve svoje modele aviona 737 Max zbog porasta sumnje …

One comment

  1. šta je ovo – dan o imenovanjima otišavših iz ozbiljnih firmi i to onih koji su otišli jer su odavno okrenuli leđa klijentima

    ali, zakilisanim akcionarima nema druge prinudne opcije u CG osim da gledaju fomrrlne CV-e pa onda ne odrade due dilligence top egzekutivaca, vis-a-vis održivih rezultata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *