Predsjednik Crne Gore gost na skupu u Milanu “Poslovati s Crnom Gorom”, u organizaciji Hipotekarne banke

Dodajte komentar

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović otputovao je iz Rima u Milano gdje će sjutra biti glavni gost na skupu “Poslovati sa Crnom Gorom”, koji je organizovan povodom izlaska iz štampe istoimene knjige počasne konzulice Crne Gore Dolly Predović, u kojoj su sadržane informacije o investicionim potencijalima naše zemlje kroz statističke podatke  i intervjue s preduzetnicima i političarima.

Pokrovitelj događaja, u organizaciji Počasnog konzulata Crne Gore u Milanu, je Hipotekarna banka.

Moderator panel diskusije će biti iskusni i ugledni novinar, Serđo Lućano dok će u diskusiji učestvovati Nikola Špadijer, izvršni direktor Hipotekarne i potpredsjednik Konfindustrije Crna Gora, Petar Ivanović, član crnogorskog Parlamenta, Erik Košuta, predsjednik Konfindustrije Crna Gora i Armand Arton, predsjednik  Arton Capital-a.

Na panelu koji će okupiti istaknute italijanske investitore, bankare i preduzetnike učestvovaće  i najviši predstavnici Univerziteta Boconi iz Milana i italijanske Konfindustrije. Tokom skupa biće prezentovani naši najuspješniji investicioni projekti u turizmu, Porto Montenegro, Porto Novi i Luštica bay.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *