https://www.facebook.com/primorske/videos/554105765028903/

Počelo rušenje Zeta filma: Umjesto jednospratnice gradiće se hotel sa pet zvjezdica (video)

Kompanija Zeta film, biznismena Branislava Brana Mićunovića, počela je rušenje istoimene zgrade, na čijem mjestu treba da nikne 12-etažni kondo hotel sa pet zvjezdica.

Mićunović će na mjestu zgrade Zeta filma izgraditi kondo hotel sa pet zvjezdica od deset spratova, a prema nekim najavama njegova firma će u ovaj objekat uložiti oko 16 miliona eura.

On je još u decembru 2016. godine od Ministarstva održivog razvoja i turizma dobio građevinsku dozvolu, koja ističe u decembru ove godine, a radnici su prije nekoliko dana počeli da uklanjaju krov. U međuvremenu su iseljeni svi poslovni prostori i diskoteka Budva.

Inače, zabrana gradnje za ekskluzivnu i prvu zonu na teritoriji Budve, koja obuhvata prostor gdje se nalazi zgrada Zeta filma, istekla je prije dva dana.

Počelo rušenje Zeta filma

Kompanija Zeta film biznismena Branislava Brana Mićunovića počela je rušenje istoimene zgrade, na čijem mjestu treba da nikne 12-etažni kondo hotel sa pet zvjezdica. Mićunović je u decembru 2016. dobio gradjevinsku dozvolu od strane Ministarstva održivog razvoja i turizma. Prethodno je sa Opštinom zaključio ugovor o komunalijama, kojim se u roku od pet godina obavezao da izmiri 790 hiljada.Zeta film je prije privatizacije bilo kultno mjesto u Budvi, u toj zgradi je bio bioskop, biblioteka, Radio Budva ….

Publiée par Primorske novine sur Jeudi 4 octobre 2018

(Primorske novine)

Check Also

Više letova Er Srbije – više korist za Aerodrome CG

Umjesto gašenja Montenegro Airlinesa (MA) trebalo je smanjiti broj linija, flotu i broj zaposlenih, kako …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *