Kompaniji “13. Jul Plantaže” – Brand Leader Award

Dodajte komentar

Novo priznanje za Kompaniju “13.Jul-Plantaže” dolazi od Mass Media International i Stručnog kolegijuma 8. Biznis Konferencije „Turističko tržište Jugoistočne Evrope – SEET 2018”, održane u u Sava centru u Beogradu.

Na ovoj svojevrsnoj smotri turističke privrede tradicionalno se okuplja više od 400 delegata iz EU, Rusije, Kine, UAE, Turske, zemalja Jugoistočne Evrope,… među kojima su visoki predstavnici relevantnih institucija i privrednih asocijacija, priznati međunarodni stručnjaci za oblast održivog razvoja biznisa u industriji turizma, predstavnici državnih i lokalnih uprava, direktori nacionalnih turističkih organizacija, obrazovnih i javnih institucija, kao i donosioci odluka vodećih kompanija iz oblasti turizma i relevantnih industrija, Plantažama je dodijeljeno priznanje Brand Leader Award 2018. kao lideru u oblasti vinskog turizmana na turističkom tržištu Jugoistočne Evrope, koji postavlja nove standarde u kvalitetu I konkurentnosti, kroz kontinuirane inovacije visoko tržišno pozicionira autentične I autohtone proizvode vrhunskog kvaliteta.

U ime Plantaža priznanje je primio Veselin Djurišić, Direktor Prodaje i marketinga Kompanije, koji ovim povodom kaže da je izuzetno počastvovan što je Mass Media International i Stručni kolegijum 8. Biznis Konferencije „Turističko tržište Jugoistočne Evrope – SEET 2018”, na osnovu analize tržišta i standardizovanih kriterijuma koji obuhvataju kontinuiran pozitivan razvoj, visok stepen tržišne prepoznatljivosti, uticaj i doprinos unapređenju, popularizaciji potencijala i kreiranja konkuretnog imidža turističke industrije regiona JIE, donio odluku da baš Plantažama dodijeli BRAND LEADER 2018 AWARD.

“Ovo je za Plantaže i za Crnu Goru, važno priznanje i još jedno je u nizu potvrda kvalitetnog i predanog rada Plantaža koje već 55 godina predstavljaju lidera u proizvodnji grožđa, premium vina i prirodnih rakija, kako na domaćem tako i tržištu regiona. Veliki napredak doživljava turistička ponuda kompanije “Vinski put”, a brojnim regionalnim kampanjama podiže se značaj svijesti o autohtonom crnogorskom sortimentu čime se Crna Gora pozicionira kao važna vinska destinacija u Evropi i šire”, kazao je Đurišić.

8. Biznis konferencija SEET 2018 fokusirana je na prepoznavanje novih mogućnosti za povećanje prihoda turističkog tržišta JIE, nove oblike povezivanja i pozicioniranja regiona kao jedinstvenog turističkog tržišta sa posebnim akcentom na promociju prioritetnih turističkih destinacija, jačanja identiteta turističkih ruta regiona, privlačenje turista sa dalekih emitivnih tržišta i stimulaciju receptivnog turizma.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *