Krneta i Vassilev govornici na Konferenciji Montenegroberze

U Hotelu Hilton, će se 12. oktobra 2018. godine, održati Konferencija Montenegroberze. Na Konferenciji se očekuje učešće oko 150 najeminentnijih ličnosti sa područja tržišta kapitala iz Crne Gore i regiona, te brojnih eksperata sa finansijskih tržišta iz Evrope.

Došlo je vrijeme da vam predstavimo sledeća dva govornika, koji će sa učesnicima Konferencije kroz panel diskusiju na temu  “Perspektive i pravci razvoja tržišta kapitala“ , podijeliti svoja iskustva. U nastavku pročitajte više o njima.

Ovom prilikom najavljujemo dva nova govornika.

Siniša Krneta je Izvršni direktor Beogradske berze od jula 2015. godine. Stekao je MBA zvanje iz Projektnog upravljanja na Univerzitetu u Beogradu i poseduje više od 20 godina ekstenzivnog iskustva na tržištu kapitala u različitim profesionalnim ulogama u Srbiji, regionu jugoistočne Evrope i šire.

Karijeru je započeo kao futures trader, što je radio 4 godine na tržištima SAD i Evrope. Već 17 godina je deo tima Beogradske berze, čiji je direktor poslovnih operacija bio od 2001. do 2015. godine.
Regionalno je priznat profesionalac u berzanskoj industriji, fokusiran na strategijsko i projektno upravljanje.

Kao inicijator i član brojnih nacionalnih i regionalnih projektnih timova doprineo je razvoju i promociji tržišta kapitala u Srbiji i regionu.

Nikolaj Vassilev je Partner investicionog društva Expat Capital Bugarska. Nikolaj Vassilev je bio član dvije vlade Republike Bugarske. Obavljao je funkcije Zamjenika Premijera i Ministara ekonomije, Potpredsjednika Vlade, Ministra saobraćaja i Ministra Državne uprave i Upravne reforme. Prije toga, Nikolaj Vassilev je bio viši potpredsjednik Lazard Capital Markets – London i pomoćnik direktora u UBS-u (UBS Warburg Dillon Read) u Tokiju, New Yorku i Londonskim kancelarijama, gdje je radio na području akcija i tržišta u nastajanju. Bio je i porezni savjetnik u Coopers & Lybrandu u Budimpešti, Mađarska. Nikolaj Vassilev je magistrirao Međunarodnu ekonomiju i finansije na Univerzitetu Brandeis, SAD sa programom razmjene na Univerzitetu Keio (Tokio, Japan). Posjeduje dvije Bechelor diplome sa Državnog Univerziteta u Njujorku, SAD i Budimpeštanskog Univerziteta Ekonomskih nauka u Mađarskoj. Od 1999. godine je ovlašteni Finansijski analitičar (CFA). Trenutno je Nikolay Vassilev član Upravnog odbora Bugarske organizacije CFA. Autor je tri knjige – “Energija” (2009), “Meni za reformatore” (2014) i “Karijera ili ne” (2018).

Za više detalja o Konferenciji posjetite: http://25.mnse.me.

Check Also

Želite da registrujete preduzeće? Evo koji je najbolji način

Put od ideje do konačne realizacije sopstvenog biznisa je dug i naporan, ispunjen nedoumicama i …

One comment

  1. Vrijedi prisustvovati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *