Delta City slavi deseti rođendan

Dodajte komentar

Šoping-mol Delta City u subotu, 29. septembra, slavi deseti rođendan. Tom prilikom, za sve posjetioce biće organizovani brojni događaji, a biće dodijeljeno i više od stotinu vrijednih poklona za najvjernije potrošače.

Svi posjetioci koji tog dana budu napravili račun od 20 ili više eura u Delta City-ju imaće priliku da učestvuju u nagradnoj igri, sa više od 100 vrijednih poklona.

“Delta City je prvi pravi šoping-mol u Crnoj Gori, koji kao grad u malom obuhvata najraznovrsnije prodavnice, ali i zabavne sadržaje u kojima porodica može da uživa cijelog dana. Konstantnim obogaćivanjem šoping ponude, ali i organizovanjem raznovrsnih zabavnih i kulturnih događaja, potvrđujemo epitet mjesta sa jedinstvenim iskustvom kupovine u Crnoj Gori.”, saopštio je povodom velikog jubileja Delta City-ja direktor marketinga šoping-mola Dragan Perišić.

“Potvrdu kvaliteta dobili smo kroz niz domaćih i internacionalnih priznanja, prije svega “Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu”, od strane Turističke organizacije Podgorica, u dva navrata, 2009. i 2012. godine”, kazala Zorica Mišković Pavićevič, generalna direktorka Delta City-ja i dodala: “U maju 2014. godine. Delta City je postao dobitnik međunarodne nagrade za izuzetan kvalitet – “International Star for Leadership in Quality” (ISLQ Award), koju dodjeljuje globalna konsultantska kompanija “BID Group One”.

Šoping-mol Delta City ima 80 zakupaca, od kojih polovinu čine internacionalni brendovi, kao što su: Zara, Bershka, Stradivarius, Cineplexx, Cortefiel, Pull & Bear, Oysho, Intimissimi, Tommy Hilfiger, Guess, New Yorker, Mango, Antony Morato, OVS Industry, Cortefiel i mnogi drugi.

2016. godine šoping-mol Delta City postao je dio grupacije Hyprop Investments. Kompanija Hyprop Investments je najveći afrički fond specijalizovan za ulaganja u šoping-molove, a šoping-molom Delta City u Podgorici, upravlja novoosnovana kompanija Hystead Limited sa sjedištem u Londonu.

U šoping-molu Delta City, godišnje se realizuje preko 90 događaja, od modnih, dječjih, zabavnih, umjetnčkih pa sve do edukativnih i humanitarnih.

U subotu, 29. septembra, povodom desetog rođendana, sve posjetioce očekujuje bogar zabavni program:

11:00 – Haos animatori Štulaš Mirror Man, Klovnovi koji modeluju figure od balona za prolaznike

11:50-12:00 – Masovne koreografije sa Džinom za sve prisutne

12:00-13:00 – Takmičarske i timske igre za djecu

12:30-14:00 – Profesionalni facepainting, kreativni kutak, radionice origamija

13:00-13:10 – Show sa suvim ledom

13:15-14:00 – Dodjela nagrada za djecu koja 1. oktobra slave 10. rođendan

18:00 –  Cat walk dječja rodjendanska modna revija

19:00 –   Dodjela nagrada (nagradna igra za posjetioce)

20:00 –   DJ GRU

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *