U Herceg Novom otvorena nova, moderna poslovnica Crnogorske komercijalne banke

Dodajte komentar

Na trgu Nikole Đurkovića, u obnovljenoj zgradi zadužbine narodnog dobrotvora Lesa Pavkovića, svečano je otvorena nova, moderna poslovnica Crnogorske komercijalne banke.

U prisustvu brojnih gostiju, privrednika Boke, predstavnika opštine i klijenata banke, crvenu vrpcu presjekli su Pal Kovač, Glavni izvršni direktor CKB-a, Danica Gojković, direktorka poslovnice CKB-a Herceg Novi i Aleksandar Kovačević, visoki predstavnik Opštine Herceg Novi.

Pal Kovač je podsjetio da CKB postoji 21 godinu i da je pokretač modernizacije bankarskog poslovanja Crne Gore, koja stalnim ulaganjima u infrastrukturu, snažan i siguran IT sistem,  razvoj ljudskih resursa, ali i posvećenost zajednici u kojoj posluje, permanentno dokazuje punu posvećenost Crnoj Gori i gradu Herceg Novom.

„Najveća smo banka na tržištu Crne Gore, i na tržištu Herceg Novog. I to nas dodatno obavezuje, da se stalno prilagođavamo potrebama klijenata, mijenjamo na bolje filozofiju poslovanja, uvodimo nov način i procedure rada, i svakog dana činimo mnogo da okruženje u kojem poslujemo bude ljepše i u funkciji klijenta. Otvaranjem dvije nove filijale, ovdje, na Trgu, i u Igalu, dali smo pečat još jednoj, uspješnoj poslovnoj priči, i potvrdili viziju naše dugoročne strategije na ovom tržištu. U ovoj godini dali smo snažan zamajac turističkom razvoju grada, a uz već prepoznatljiv partnerski odnos sa svakim klijentom –  građanima, velikim i malim preduzećima, hotelima, Opštinom, nastavljamo realizaciju brojnih aktivnosti“, istakao je Kovač.

„Izuzetno mi je drago da je naša banka dala dodatni doprinos i restauracijom fasade na ovom trgu, te da smo u sinergiji tradicije koju pažljivo njegujemo sa modernim konceptom, dobili banku 21. vijeka kakvu naš grad i zaslužuje“, izjavila je direktorka filijale CKB Herceg Novi, Danica Gojković.

Povodom svečanog otvaranja poslovnica, najavila je i poseban, CKB NOVI paket namijenjen vlasnicima malih i srednjih preduzeća. CKB NOVI paket, nazvan po Herceg Novom, jedinstveni je set bankarsko finansijskih usluga namijenjen vlasnicima malih i srednjih preduzeća koja posluju na teritoriji naše opštine.

“Paket integriše brojne pogodnosti kao što su CKB POS terminali, CKB Mastercard biznis debitna kartica sa mogućnošću uplata pazara na bankomatu, CKB GO internet i mobilno bankarstvo, kao i mogućnost nadogradnje paketa brojnim drugim proizvodima i uslugama, a po mnogo povoljnijim uslovima”, kazali su iz banke.

Povodom otvaranja, uručene su dvije vrijedne donacije, Muzičkoj školi „Herceg Novi“, čiji su najmlađi članovi bili prvi gosti filijale, i Opštini Herceg Novi za ozelenjavanje grada sadnicama mimoze.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *