Privatna ostrva koje jeftino možete iznajmiti preko Airbnb-a

Zašto da iznajmljujete hotelske sobe kada možete imati čitavo ostrvo za sebe… Iako je Airbnb poznatiji po iznajmljivanju smještaja po nižim cijenama, sada postoji opcija za putnike koji žele potpunu izolovanost. Po cijeni od 350 dolara po noćenju možete imati čitavo ostrvo za sebe!

Popa ostrvo, Panama

Povedite dvanaestoro svojih prijatelja na privatno ostrvo u jedan od pink bugalova na vodi. Doduše, nema pješčanih plaža, ali privatno ostrvo Popa leži na prelijepim koralima. A na ostrvu nećete biti u potpunosti sami – društvo će vam praviti veliki broj majmuna i preslatkih kinkažua. Noćenje za cijelu ekipu iznosi 400 dolara.

Bratska ostrva, El Nido Filipini

Sa nekim od najlepših plaža na svijetu nalazi se na dva sata od El Nida i Filipina. Na ostrvu će vas čekati i posluga – čistačica i čovjek sa čamcem koji je spreman u svakom trenutku da vas odveze gdje poežlite. Na ostrvu se nalazi i prelijepa džungla za one kojima je izležavanje na plaži dosadno. Noćenje iznosi 600 eura.

Hideaway Caye, Belize

Na samo 20 minuta od Portogala, u prevodu „veliko ostrvo“ prostire se na 250 kilometara kvadratnih, pa na njemu ima štošta da vidite. Za avanturiste je postoji i kameniti dio obale, ali i džungla. Nije sve kompletna divljina. Postoji pristanište za brodove, kao i posluga. Noćenje iznosi 1832 dolara.

Ilha Grande, Brazil

Bajkovito karipsko ostrvo na kom se nalaze tri kućice iz kojih direktno možete uskočiti u prozirno more. Vlasnici ostrva se nalaze u jednoj od tri kuće i na raspolaganju su vam tokom čitavog dana. Noćenje košta 500 dolara.

Ptičje ostrvo, Belize

Plutajući spa, prelijepo maleno ostrvo sa minijaturnom bašticom. Na ostrvu može boraviti šestoro ljudi maksimalno, a ovaj dio smatra se jednim od najboljih za pecaroše. Noćenje košta 760 dolara.

Check Also

Mtel: Za 12 godina – 12 najboljih modela telefona po najpovoljnijim cijenama

Povodom 12 godina uspješnog poslovanja u Crnoj Gori kompanija m:tel je od sjutra pripremila 12 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *