SGBM: Dobitnici glavne nagrade uručeni ključevi automobila

Dodajte komentar

U upravnoj zgradi Societe Generale banke Montenegro, dobitnici glavne nagrade u nagradnoj igri banke, Marini Radonjić iz Podgorice, uručeni su ključevi automobila Toyota Auris Hybrid.
Marina je imala najviše sreće u upravo završenoj dvomjesečnoj nagradnoj igri, a ključeve automobila uručila joj je Marina Banović, izvršni direktor za operacije i zamjenik glavnog izvršnog direktora banke.

Tom prilikom dobitnica je izjavila: „Zahvaljujem se Societe Generale banci Montenegro što je organizovala ovu nagradnu igru i što je svojim klijentima pružila šansu da dobiju ovako vrijednu nagradu, za koju je samo bilo potrebno koristiti kartice ove banke. Ja sam klijent Societe Generale banke već nekoliko decenija, jako sam zadovoljna njenim uslugama i nikada nisam posumnjala u bezbjednost upotrebe kartica. Stoga, preporučujem svim klijentima Societe Generale banke Montenegro da koriste u što većoj mjeri platne kartice jer se to višestruko isplati. Evo, meni se isplatilo, dobila sam sjajno auto baš kada sam planirala da promijenim moje staro i da moj stari Polo ustupi svoje mjesto nekom novom automobilu.“

Nagradna igra „SOCIETE GENERALE BANKA MONTENEGRO I VISA VAS NAGRAĐUJU“ trajala je tokom jula i avgusta a pravo učešća imali su svi korisnici VISA Electron, VISA Classic i Visa Gold kartica izdatih od strane banke koji su tokom trajanja nagradne igre napravili barem jednu transakciju, u iznosu od najmanje 5€, na prodajnim mjestima u Crnoj Gori i inostranstvu, kao i putem interneta. Nakon svake tri obavljene transakcije, bilo kojom od navedenih VISA kartica, povećavala se šansa za osvajanje nagrade.

Tokom nagradne igre, izvučena su imena i devet dobitnika nedjeljne nagrade, vaučera u iznosu 100€ za kupovinu u Cosmetics marketima, a dobitnici su: Petar Bjelanović iz Kotora, Biljana Raković iz Podgorice, Mirjana Đukanović iz Nikšića, Mladen Dobrović iz Golubovaca, Dženana Grbović iz Ulcinja, Ratko Radović iz Podgorice, Jovanka Popović iz Kotora, Rajko Šoć sa Cetinja i Tanja Filipović iz Podgorice.

“Ovom akcijom Societe Generale banka Montenegro željela je da nagradi lojalnost korisnika kartica banke i da još jednom ukaže na prednosti i lakoću njihovog korišćenja”, kazali su iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *