Nedjeljni poslovni horoskop 10. septembar – 16. septembar

Dodajte komentar

OVAN

Vaše kolege i poslovni saradnici trenutno vide samo negativne stvari, ali vi ste neko ko će izvjesnu situaciju shvatiti kao važno životno iskustvo. Sa ovako pobedničkim stavom, moći ćete mnogo toga da postignete već u utorak, a mnogima neće biti jasno otkud vam toliko energije. U srijedu, shvatate da su neki projekti krenuli u krivom smjeru. Ako uspijete da ih vratite na pravi put, zadobićete poštovanje nadređenih. Veoma je bitno da sva odstupanja momentalno prijavite. Sve čemu se budete posvetili od četvrtka pa do kraja radne nedjelje, biće višestruko nagrađeno.

BIK

Obratite pažnju na jednu poslovnu priliku koju ćete dobiti već u ponedjeljak. Dodatno se informišite, jer bi ovo moglo da bude baš ono što ste dugo iščekivali. Utorak je dan kada treba da budete fokusirani na detalje. Ne dozvolite da neko preuveličava vaše greške. Srijeda je pogodna za sitna zadovoljstva i ugađanje sebi. Ne razmišljajte previše o novcu jer on dolazi i odlazi, a vi ste neko ko je zaista zaslužio da se počasti nečim novim. Neko iz vaše poslovne okoline će biti uvjeren da testirate njegovu odanost u petak. Na vreme ga razuvjerite da nije tako.

BLIZANCI

Napravite reorganizaciju vašeg poslovanja već u ponedjeljak. Mala poboljšanja mogu mnogo da vam olakšaju život, a ovo se naročito odnosi na preuređenje vašeg poslovnog prostora. U utorak budite orijentisani na budućnost. Nađite vremena da razmislite o krajnjim ciljevima kojima težite i gdje se vidite u narednih deset godina kada je riječ o poslu. Neke važne lekcije ćete naučiti u četvrtak. Ne dozvolite sebi da vas bilo šta dotakne u negativnom smislu – shvatite to kao priliku da radite na sebi. Dan za planiranja je petak. Napravite strategiju za sljedeću radnu nedjelju.

RAK

Jasnoća u komunikaciji je za vas od ključnog značaja već u ponedjeljak. Mnoge nesporazume ćete izbjeći ako budete govorili ono što druga strana želi da čuje. Ne shvatajte ovo kao odustajanje od nekih vaših principa, jednostavno, sada nije momenat da nekom kažete u lice ono što zaista zaslužuje. Neko će računati na vas u četvrtak. Ako se tada pokažete, slobodno možete da računate na kontrauslugu. U petak ćete biti na priličnom iskušenju da li da prihvatite jednu priliku. U vašem slučaju, bolje bi bilo da odustanete od nje. Stvari nisu takve kakve će vam se isprva činiti.

LAV

Imate osjećaj da je vrijeme da nešto promijenite? Vaša intuicija vam šalje pogrešne signale, pa je najbolje da malo usporite. Vi ste samo umorni i zasićeni od rutine, ali još uvek nije vrijeme za krupnije promjene. Ponedjeljak i utorak su izuzetno povoljni za sklapanje poslovnih kontakata, imajući na umu da su pored poslovnog umeća, ljubaznost i profesionalizam neophodni za uspjeh. U četvrtak ćete imati iznenadan razgovor sa nekom ko je veoma iskusan i inteligentan i dobićete nekoliko sjajnih savejjđta, koji će vam koristiti za napredak u budućnosti.

DJEVICA

Javno izlaganje svojih planova nije uvjek najbolje rješenje. Imajte to na umu početkom ove nedjelje. Sačekajte povoljniju priliku, a ovih dana je bolje da budete povučeni i posmatrate šta se dešava oko vas. Mogli biste naučiti mnogo toga. srijedinom nedjelje ćete primiti neku vijest iz samog vrha vašeg radnog mjesta. To će biti značajno i za vas same, zato budite prisutni i reagujte ukoliko bude bilo potrebe. U petak se skoncentrišite na ono što je zaista važno. Sve marginalno ostavite za neko povoljnije vrijeme. Vikend iskoristite za odmor.

VAGA

Pokušajte da sačuvate pozitivnu energiju u ponedjeljak, bez obzira na stresnu situaciju koja će se dogoditi. Doći će do svađe između nadređenih i vi nećete znati na koju stranu da se okrenete. Najbolje je da se držite po strani, koliko god je to moguće. Preterano miješanje bi vas moglo dovesti u rizičnu situaciju. U četvrtak i petak nemojte biti previše uporni. Ako vidite da neki posao ne ide, odustanite. Samo gubite vrijeme, umjesto da se posvetite nečemu produktivnom. Ako vas za vikend neko sa radnog mesta bude pozvao u izlazak, vodite računa da nema skrivene namjere.

ŠKORPIJA

Da li vam je loše svakog ponedjeljka kada treba da krenete na posao? Da li vam je dosta da sjedite u mjestu i maštate i tome da ste negdje druo i radite drugi posao? Ako je vaš odgovor da, došlo je vrijeme da preduzmete nešto. Ova nedjelja je upravo povoljna za to. Razmislite koji su vaši talenti, šta je ono što želite u svom životu i pokrenite se. Telefonirajte, pitajte, tražite. Ako imate nekoga ko dijeli ista interesovanja kao vi, predložite zajedničku saradnju. Petak je povoljan dan za razgovore i sklapanje kontakata. Budite hrabri i sreća će biti na vašoj strani.

STRIJELAC

U ponedjeljak i utorak će vam se javiti neke sjajne ideje. Imajte samopouzdanja da ih sprovedete u djelo. Ako vam neko iz okruženja kaže kako je to nerealno i nemoguće, opet radite po svome. Ne dozvolite da vas okolina obeshrabri. U srijedu ćete imati puno posla. Dobro se organizujete i nemojte ništa propustiti. Do petka ćete dobiti nagradu za trud, pa se za vikend opustite i odmorite u društvu onih koje volite, ne misleći na posao.

JARAC

U ponedjeljak ćete konačno dobiti priliku da pokažete sve svoje kvalitete i popravite trenutnu sliku o sebi. Budite jasni, glasni i pokažite se pred svojim pretpostavljenima u najboljem svijetlu. Vi ste po prirodi povučeni, ali sada je došao trenutak da zablistate. Od srijede do petka, okupite oko sebe saveznike, jer će vam svakako biti potrebna podrška da do kraja isterate ono što ste naumili. Za vikend vam zvijezde savjetuju da se više zabavljate. Vi ste radili vrijedno i dali sve od sebe. Zaslužili ste da se relaksirate.

VODILIJA

Neko na visokom položaju obratiće pažnju na vas već u ponedjeljak ili utorak. Moguće je da vaš personaliti i poslovne sposobnosti tek sada dolaze do izražaja. Najbitnije je da ostanete spontani i prirodni – baš onakvi kakvi jeste. Ne zaboravite da novac ne može da kupi ono najvažnije u životu. Sjetite se toga u srijedu. U četvrtak, ne zaboravite da ste vi gospodar vaše sudbine. Na neke stvari ćete imati dosta uticaja, a da toga trenutno niste ni svjesni. Petak posvetite starim projektima koje ste stavili u drugi plan. Imaćete dovoljno vremena da radite na njima.

RIBE

Usudite se da sanjarite u ponedjeljak i utorak. Neke ideje ćete prepoznati kao izuzetno potencijalne i ne bi bilo loše da ih pribilježite. Ako smatrate da ste svojim trudom i zalaganjem zaslužili povišicu ili unapređenje, odličan dan da to zatražite je srijeda. Vaš entuzijazam će biti izuzetno zarazan u četvrtak. Čak i pojedinci iz vašeg okruženja koji nisu vjerovali u vas će promijeniti mišljenje. Verovatno ćete prisustvovati nekom sastanku gdje ćete moći javno da govorite. Petak je dan za svođenje računa, a naročito je važno da tada uvidite ko vam je zaista lojalan.

Horoskopius.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *