Apple će zvanično 12. septembra predstaviti nove modela iPhonea i novi sat

Dodajte komentar

Napokon imamo zvanične informacije o datumu predstavljanja Appleovih novih proizvoda – iz ove su kompanije poslali pozivnice novinarima za konferenciju koja će se održati 12. septembra u njihovom sjedištu u Cupertinu.Pozivnica, naravno, ne otkriva previše, već uz krug koji podsjeća na sočivo kamere, odnosno Appleovo novo sjedište iz ove kompanije poručuju: “Okupite se”.

Osim svih već poznatih glasina juče su na mreži objavljene nove informacije koje su otkrile ili bolje rečeno potvrdile ranija nagađanja o proizvodima koje Cook i ekipa namjeravaju predstaviti.

Najvažniji proizvodi koji će u Appleovu blagajnu donijeti nove desetine milijardi dolara su novi modeli iPhonea – svi modeli biće dizajnirani poput iPhonea X, dakle s hardverskim dijelom s gornje strane ekrana na kojem se nalazi kamera i senzori za prepoznavanje lica. Dakle, svi tri telefona, uključujući i uređaj s LCD-om trebalo bi da koriste tehnologiju prepoznavanja lica za otključavanje telefona dok senzor za otiske prstiju, barem što se Applea i iPhonea tiče, odlazi u istoriji.

Analitičari predviđaju kako će najveća navala korisnika biti za najjeftinijim modelom s 6,1 inčnim LCD-om – veliki ekran, solidan hardver i jedna, ali kvalitetna zadnja kamera, uz najpristupačniju cijenu (barem kada su Appleovi telefoni u pitanju) trebali bi biti garancija odlične prodaje.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *