Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Njemačkoj i Austriji

Dodajte komentar

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore organizovala je od 27. do 30. avgusta, u okviru promotivnih aktivnosti na tržištu njemačkog govornog područja, prezentacije aktuelne turističke ponude u dva njemačka i dva austrijska grada.

Kako je saopšteno iz NTO, upriličene su prezentacije turističke ponude u Beču, Lincu, Frankfurtu i Dizeldorfu, u cilju proširenja saradnje sa postojećim partnerima i ostvarivanja saradnje sa turoperatorima koji do sada nisu u svojim programima imali aranžmane za Crnu Goru.

NTO je upoznala predstavnike turoperatora sa aktuelnom turističkom ponudom naše destinacije, mogućnostima za aktivni odmor, kulturnim znamenitostima, novim avio linijama, unaprijeđenim smještajnim kapacitetima, te pozitivnim turističkim trendovima koje bilježimo.

“Predstavljen je Program podsticajnih mjera koji realizuju Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, koji između ostalog, podrazumijeva i podršku marketing aktivnostima na tržištima Njemačke i Austrije, pokrivanjem dijela troškova za promotivne kampanje za Crnu Goru tokom 2018/2019. godine”, navode u NTO.

Naglašavaju da su među turoperatorima koji su prisustvovali prezentacijama u Lincu i Beču bili Columbus, Kneissl touristik, Reisewelt, Schopfel Reisen, Reiseparadies Kastler, FTI Touristik, Ruefa, Moser Reisen, Die Reiserei, Web Index Austria, Mondial, AFT travel, TUI Austria, Eurotours International, Joe Far tours, Biblische Reisen, Weltbewegend, Klug touristik.

Prezentacijama u Frankfurtu i Dizeldorfu prisustvovali su neki od vodećih njemačkih turoperatora-Ikarus Tours, DerPart, Kretschmer Events, Thomas Cook, VIP Tours LTD, I’tur, Der Deutches Reiseburo Dusseldorf, Alltours, World Insight Erlebnisreisen, TUI Reisen, Eisebahn Erlebnisreisen, Holiday Reisen.

“Posredstvom Nacionalne turističke organizacije Crne Gore agentima sa njemačkog i austrijskoj tržišta je od 21. avgusta na raspolaganju i online program „E-learning Montenegro“. Cilj programa je obuka agenata prodaje kako bi na pravi način, kvalifikovano i motivisano prodavali aranžmane za Crnu Goru. Pohađanje ovog internet kursa je besplatno. Jedini uslov je da se turistički agent registruje kako bi dobio korisničko ime i lozinku za pristup programu”, podsjećaju iz NTO.

Aktivni učesnici, koji uspješno prođu obuku i polože ispite, imaju mogućnost da osvoje tri nagradna sedmodnevna aranžmana u hotelu Splendid Resort&Spa Crnoj Gori, koja je obezbijedio strateški partner Nacionalne turističke organizacije Crne Gore-HG „Montenegro Stars“.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *