Konferencija Montenegroberze 2018

Montenegroberze je na svom web sajtu najavila da će se 12. oktobra 2018. godine, u Hotelu Hilton, održati Konferencija Montenegroberze.

Na Konferenciji se očekuje učešće oko 150 najeminentnijih ličnosti sa područja tržišta kapitala iz Crne Gore i regiona, te brojnih eksperata sa finansijskih tržišta iz Evrope.

Konferencija će biće podijeljena na dva dijela.

U prvom dijelu učesnici će imati priliku da čuju o modalitetima razvoja tržišta kapitala kao I da dobiju odgovor na pitanje, da li je održivo poslovanje malih – nacionalnih berzi. O navedenim temama, govoriće predstavnici berzi iz regiona i najuspješnijih investicionih društava.

Drugi dio Konferencije, rezervisan je za Investitorski dan Montenegroberze AD Podgorica. Navedeni događaj se ogranizuje po drugi put, a učesnici će imati prilike da se detaljnije upoznaju sa rezultatima, planovima i očekivanjima najuspješnijih kompanija koje su listirane na crnogorskom tržištu kapitala.

Agendu konferencije, možete pogledati ovdje. Za više informacija posjetiti zvaničnu stranicu Konferencije: http://25.mnse.me.

Ukoliko želite da prisustvujete Konferenciji, možete pogledati upustvo za prijavu prisustva na linku – Prijava.

Check Also

Stanari mogu biti kažnjeni i do 10.000 eura ako nemaju upravu zgrade

Vlasnici stanova moraju organizovati upravu zgrade, a ukoliko to ne urade komunalna inspekcija može da …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *