Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi zaposlenih CKB-a

Dodajte komentar

Zaposleni u Crnogorskoj komercijalnoj banci u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore danas su organizovali akciju dobrovoljnog davalaštva krvi. Akciji se tradicionalno odazvao veliki broj zaposlenih uključujući i menadžment Banke.

Stalni sam davalac krvi, pa sam veoma ponosan što se ovoj akciji priključio veliki broj mojih kolega. Svaki dolazak u bolnicu i doniranje krvi za mene ima emotivnu crtu, jer kada je članovima moje porodice trebala krv, drugi ljudi su pomogli i to me je podstaklo da podržim i sa kolegma učestvujem u ovoj humanoj akciji”, izjavio je gdin Pal Kovač, Glavni izvršni direktor CKB-a.

Dr Nela Eraković, načelnica Službe za kolekciju krvi u Zavodu za transfuziju krvi Crne Gore se zahvalila zaposlenima CKB-a na humanosti i aktivnom odzivu.

Crnogorska komercijalna banka, osmu godinu za redom organizuje akcije dobrovoljnog darivanja krvi. Posebno nas raduje što svake godine ovako uspješne akcije se organizuju upravo u ovom periodu godišnjih odmora i ljetnjih mjeseci kada u Zavodu imamo i najviše problema sa održavanjem nivoa rezervi na zadovoljavajućem nivou. Posebnu zahvalnost dugujemo Maji Vukčević zahvaljujući kojoj su ove akcije iz godine u godinu i brojnije i uspješnije sa sve većim brojem zaposlenih koji se priključuju porodici dobrovoljnih davaoca krvi. Zbog svega ovoga Crnogorska komercijalna banka je prije svega značajan oslonac Zavodu u objezbjeđivanju dovoljnih količina sigurne krvi za potrebe svih građana Crne Gore, za redovna liječenja, urgentna stanja i vanredne situacije“, izjavila je dr Eraković.

CKB je dobitnik priznanja Zavoda za transfuziju krvi za 2014, 2015 i 2016. godinu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *