,,Smartić satić“ u Telenoru – napredni uređaj za djecu

Dodajte komentar

Uređaj nove generacije “Smartić satić”, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog djeteta uz pomoć mobilne aplikacije, od sada je dostupan Telenorovim korisnicima uz posebno osmišljen tarifni paket.

Uređaj je namijenjen djeci uzrasta od tri do deset godina i njihovim roditeljima, a uz novu ponudu može se kupiti na 12 ili 24 mjesečne rate. Ponuda uključuje i postpejd paket koji donosi neograničene minute u Telenor mreži, 50 minuta prema drugim mrežama i 500 MB interneta. Mjesečna pretplata iznosi 2,49 eura, na koju se dodaje odgovarajući iznos mjesečne rate za kupovinu sata. Uz ugovor na 24 mjeseca rata iznosi 3,5 eura, te je potrebno izdvojiti ukupno 5,99 eura mjesečno. Rata za sat, uz ugovor na 12 mjeseci, iznosi 7 eura, što znači da je mjesečno zaduženje 9.49 eura.

Zahvaljujući brojnim funkcionalnostima, pametni uređaj “Smartić satić” u velikoj mjeri doprinosi povećanju nivoa bezbjednosti i digitalne komunikacije sa djecom. Uz GPS prijemnik, roditelji putem aplikacije primaju informaciju o mjestu na kom se nalazi dijete, u svakom trenutku. Informacija o lokaciji djeteta ažurira se svakih pet sekundi. Sat može da šalje i prima pozive i glasovne poruke isključivo od brojeva koje su roditelji unijeli putem aplikacije, dok se svi ostali pozivi ignorišu.

“Telenor je osmislio novu ponudu kako bi omogućio svojim korisnicima da što više iskoriste prednosti digitalnih tehnologija i komuniciraju uz stabilan kvalitet usluge u Telenor mreži”, saopštili su iz Telenora.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *