Kula na Kineskom zidu pretvorena u Airbnb apartman

Ovaj smještaj biće raspoloživ samo srećnim dobitnicima koji pobede na takmičenju koje traje do 11. avgusta 2018.

Takmičenje koje sprovodi Turistička organizacija Pekinga ima za cilj da promoviše održivi turizam u Kini tako što će „staviti akcenat na brojne napore koji se sprovode u cilju zaštite Kineskog zida i kineske kulturnog nasleđa“. Četiri srećna dobitnika moraće se povinovati (veoma) striktnom kućnom redu koji uključuje poštovanje komšiluka (svih 1,38 milijardi), uzdržavanje od puštanja glasne muzike koja bi probudila drevnu gardu, dok “zmajevi ne smiju biti uznemiravani”.

Kineski zid sagrađen prije 2.600 godina sa svojom dužinom od 21.000 kilometara, svjetsko je čudo koje je osmišljeno da razdvoji kulture – a sada ih sve zajedno spaja – privuče godišnje na milione turista širom svijeta. Međutim, iako je posjećen nebrojeno puta, niko nije imalo priliku da spava na njemu – do sada!

Pošto dobiju besplatne avionske karte, četiri gosta biće ugošćena na jednoj od kula Kineskog zida sa kojeg se pruža spektakularan pogled na okolne pregleda. Potom će sa zalaskom sunca biti poslužena večera po tradicionalnim kineskim običajima. Ujutru gosti će sa izlaskom sunca prošetati kineskim krajolikom i naučiti nešto o kaliofragiji i drevnim kineskim rukotvorinama.

Da biste učestvovali u takmičenju, morate na stranici Airbnba napisati zašto je važno razbijati barijere između kultura. Četiri najbolja takmičara imaće priliku da uživa u ovom iskustvu od 4. do 7. septembra 2018.

Takmičenje traje do 11. avgusta pa požurite ako mislite da besplatno spavate na Kineskom zidu.

Gradnja.rs

Check Also

Boeing pronašao prvog kupca za avion 737 Max otkako ih je morao sve prizemljiti

Nakon što je Boeing morao prizemljiti sve svoje modele aviona 737 Max zbog porasta sumnje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *