CKB je uvela concierge uslugu za korisnike privatnog bankarstva

Dodajte komentar

Crnogorska komercijalna banka je prva na crnogorskom tržištu koja je, u saradnji sa kompanijom Mastercard, omogućila prestižnu concierge uslugu u okviru usluga privatnog bankarstva i na taj način učinila ovo vrhunsko iskustvo dostupno korisnicima CKB Mastercard PB + kartica, saopšteno je iz banke.

U okviru concierge programa, vlasnici CKB Mastercard PB + kartica imaju na raspolaganju logističku podršku pri obavljanju širokog spektra usluga, kao što su zakazivanje letova i kupovina ulaznica za događaje, ali i mogućnost da dožive različita jedinstvena iskustva poput pristupa najboljim hotelima, restoranima, klubovima, spa centrima i luksuznim proizvodima na više od 40.000 lokacija širom svijeta. Mastercard concierge usluga pažljivo je osmišljena tako da klijentima pruži prilagođena, personalizovana iskustva, onda kada su im ona zaista potrebna, i sa ciljem da im na taj način uštedi vrijeme i pojednostavi svakodnevicu.

“Ekskluzivnost i privilegije koje donosi Mastercard concierge usluga zadovoljavaju potrebe klijenata čiji životni ili poslovni stil zahtijevaju više, a zahvaljujući jedinstvenoj Mastercard mreži, korisnici na raspolaganju imaju kombinaciju lokalnog i globalnog iskustva u više od 60 gradova širom svijeta”, navode iz banke.

Pored toga, korisnici programa Privatnog bankarstva CKB-a, korisnici CKB Mastercard PB + kartica, mogu uživati i u besplatnom pristupu i korišćenju svih usluga u okviru biznis klubova na aerodromima u Beogradu, Sarajevu i Beču, kao i lounge key za 700 svjetskih aerodroma što je siguran način da svoje putovanje učine prijatnijim.

“CKB Privatno bankarstvo i investicioni servisi osnovano je u novembru 2016. godine u Podgorici sa namjerom da omogći bankarski, investicioni i finansijski servis na ličnom nivou uz pomoć i podršku privatnog bankara. CKB poslovnica privatnog bankarstva i investicionih servisa je jedina specijalizovana poslovnica ovog tipa u Crnoj Gori koja klijentima nudi cjelokupan bankarski servis na jednom mjestu uz olakšane kanale komunikacije, najviši stepen sigurnosti i efikasnosti poslovanja, kao i uslugu vrhunskog kvaliteta. Prateći zahtjeve klijenata i tržišna kretanja, CKB je usluge privatnog bankarstva učinila dostupnim i u poslovnicama u Ulcinju, Baru, Budvi, Kotoru, Tivatu i Herceg Novom, a u planu je i dalje širenje mreže usluge privatnog bankarstva”, saopšteno je iz banke.

Pored trenutno dostupnih, PB i PB+, klubova privatnog bankarstva kojima su uvedene dodatne povoljnosti, klijentima je na raspolaganju i PB klasik, novi paket privatnog bankarstva.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *