NLB 1000+ uz odloženo plaćanje za prvu godinu

Dodajte komentar

NLB Banka je obezbijedila odloženo plaćanje do 12 mjeseci za sve učesnike u Projektu ‘1000 +’, koji na ovaj način rješavaju stambeno pitanje i  tako omogućila građanima da izbjegnu plaćanje kirije i rate po kreditu u isto vrijeme, čime se olakšavaju njihovi mjesečni budžeti.

Za ove kredite predviđena je fiksna kamatna  stopa koja iznosi 2,99 odsto[1], dok je rok otpate do 20 godina.

Tokom grejs perioda u trajanju do 12 mjeseci,  klijentima je ponuđena mogućnost da plaćaju samo kamatu za ovaj period ili da ne plaćaju ni iznos kamate, već da se ovaj iznos rasporedi na  cijeli period otoplate kredita. Troškovi naknade za obradu iznose svega 0,3% od vrijednosti kredita, dok je sa Notarskom komorom dogovoreno da tarifa za potpisivanje i ovjeravanje kupoprodajnog ugovora u ovom projektu bude niža od uobičajene.

Od početka roka za prijavu u banku je stiglo više od 160 prijava za ovaj kredit, a rok za predaju dokumentacije je 13. avgust.

“NLB Banka je prva u Crnoj Gori počela sa odobravanjem stambenih kredita  još 2003. godine i do danas uživamo veliko povjerenje u poslovanju sa građanima, kao i u svim segmentima svog poslovanja. Ostvarujemo najveće tržišno učešće u segmentu stambenih kredita i naše iskustvo, posvećenost i želja da nađemo najbolje rješenje za potrebe klijenata, čini da građani biraju upravo  NLB Banku za rješavanje stambenog pitanja, kao važnog životnog pitanja”,  kazala je Ivana Bošković, direktorica sektora poslovanja sa građanima NLB Banke.

Za opremanje stana i preseljenje često su potrebna dodatna sredstva, pa smo omogućili dobijanje gotovinskih i potrošačkih kredita po veoma povoljnim uslovima, ali i stvorili uslove da klijenti mogu sve svoje kreditne obaveze, koje imaju u NLB Banci i drugim bankama, na veoma jednostavan način povezati jednim kreditom i time umanjiti svoje mjesečne troškove. Povoljna kamatna stopa i generalno bolji uslovi za odobravanje kredita predstavljaju znak dobrodošlice i poklon za useljenje, za sve koji se opredijele za NLB Banku u rješavanju svog stambenog pitanja.

Uz NLB platne kartice, u procesu opremanja stana, klijenti mogu iskoristiti dodatne povoljnosti, koje pruža mogućnost kupovine na rate bez kamate i naknade na preko 550 prodajnih mjesta, kod 200 trgovaca, dok plaćanjem svim NLB karticma moguće je ostvariti posebne popuste u visini od 5% do 20% na 350 prodajnih mjesta kod 150 trgovaca.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *