Brošura British Council-a: Prepreke preduzetništvu u Crnoj Gori

Dodajte komentar

British Council, Švedski Institut i Univerzitet Hertfordshire, zajedno su radili studiju u cilju otkrivanja prepreka za razvoj mikro, malih i srednjih preduzeća na Zapadnom Balkanu.

Univerzitet u Hertfordshiru je sproveo ovo opširno istraživanje, tačnije, g. Nigel Culkin i g. Richard Simons. Rezultati istraživanja predstavljeni su u šest pojedinačnih izvještaja za svaku od zemalja Zapadnog Balkana, a predstavljen je i sveobuhvatan izvještaj za cijelu regiju Zapadnog Balkana.

Izvještaji definišu i procijenjuju prepreke razvoju preduzetništva u odgovarajućim zemljama i regionu u cjelini.

U martu 2018. godine na konferenciji pod nazivom “Breaking barriers to entrepreneurship”, koja je održana u Beogradu, g. Nigel Culkin je predstavio najvažnije nalaze i zaključke studije. Ovom prilikom prisutni su imali odličnu priliku da razgovaraju o rezultatima istraživanja, razmjene iskustva, uče jedni od drugih i dijele vrijedne resurse i informacije s ključnim akterima, uključujući i stručnjake iz Velike Britanije.

Ako želite da saznate više o preprekama preduzetništvu u Crnoj Gori i na Zapadnom Balkanu, možete preuzeti dokumente priložene na dnu ove stranice.

Preuzimanje

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *