Brojne povoljnosti uz UNIQA polise osiguranja kuće, stana i turističkih apartmana

Dodajte komentar

UNIQA osiguranje do 31.avgusta 2018. obezbjeđuje brojne benefite za klijente koji se odluče za osiguranje kuće, stana ili turističkih apartmana.

„Za sve koji do 31.avgusta osiguraju svoj stan ili kuću, UNIQA poklanja osiguranje od nezgode za sve članove domaćinstva.  Pored toga, pripremili smo i posebne povoljnosti za vlasnike turističkih apartmana koji u toku trajanja akcije osiguraju svoje smještajne kapacitete: besplatno osiguranje od nezgode za sve goste tokom ljetnje turističke sezone. I to nije sve! Za vrijeme trajanja akcije, klijenti će moći da ugovore polise osiguranja kuće, stana i turističkih apartmana po povoljnijim uslovima, uz 10% popusta, bez obzira da li odluče za online kupovinu ili ugovaranje polise u nekoj od UNIQA poslovnicama širom Crne Gore“, saopšteno je iz UNIQA osiguranja

UNIQA osiguranje u svojoj ponudi ima nekoliko paketa osiguranja sa različitim pokrićima u slučaju nepredvidivih događaja (zemljotresa, poplave, požara, izliva vode iz instaliacija….) koji mogu uništiti sve ono što ste godinama stvarali. Cijena osiguranja po m2 je već od 0,33eur na mjesečnom nivou, a u slučaju da se osigurava više objekata, za svaki naredni, UNIQA obezbjeđuje dodatne popuste.

Uz polisu osiguranja kuće stana ili turističkih apartmana, klijenti ostvaruju prava i na popust od 10% na kasko osiguranje.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *