Mensur Markišić novi član uprave Ziraat Bank Montenegro

Ziraat Bank Montenegro AD Podgorica imenovala je Mensura Markišića za novog člana Uprave, koji je preuzeo odgovornost izvršnog direktora. Uz njega, funkciju Glavnog izvršnog direktora u ovoj banci obavlja Goran Bakić.

Markišić je na novu poziciju zvanično stupio 02. jula, kako se vidi na web portalu Centralnog registra privrednih subjekata Crne Gore (CRPS).

Mensur Markišić je imenovan na poziciju izvršnog direktora Ziraat Bank Montenegro nakon tri godine uspješnog rukovođenja poslovima prodaje za građane i pravna lica u toj banci. U bankarskom sektoru je od 2008. kada je angažovan na poslovima sa pravnim licima i javnom upravom u okviru današnje Addiko banke (ex Hypo Alpe-Adria-Bank AD Podgorica). Karijeru je nastavio 2011. godine u Crnogorskoj komercijalnoj banci AD (CKB) kao menadžer za odnose sa velikim privrednim subjektima gdje se zadržao do juna 2015. i zvaničnog otvaranja Ziraat banke u Crnoj Gori.

Iza sebe ima veliki broj uspješno završenih programa poslovne edukacije i studijskih programa u inostranstvu, a diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.

Check Also

Naslovne strane dnevnih novina za ponedjeljak, 28. novembar

One comment

  1. Čestitke!

Leave a Reply

Your email address will not be published.