Luksuzne kuće najpoznatijih fudbalera (foto)

Dodajte komentar

Najbolji fudbaleri na svijetu zarađuju mnogo novca, što im daje povoda da isti troše na skupa kola, avione, jahte, žene i naravno vile koje zovu domovima…

Deset najplaćenijih fudbalera na svijetu, zajedničkim snagama zaradilo je zahvaljujući svom umijeću u 2015. godini preko 400 miliona dolara. Na samom vrhu liste su Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, sa 79 i 70 miliona. Ova činjenica nam pokazuje koliko su fudbaleri cijenjeni i dobro plaćeni, a fotografije njihovih kuća pokazaće vam način njihovog života, o kom većina može samo da sanja. Uživajte!

MARIO BALOTELI


Ovaj momak ima svega 28 godina, a već je igrao u nekim od najboljih fudbalskih klubova na svijetu – od Mančester Sitija do Milana, pa sve do Liverpula. Za Maria kažu da je i više nego talentovan igrač, ali je takođe vrlo nepredvidljiv i nestabilan kao ličnost, što se može zaključiti na osnovu njegovog načina života. Kada je živio u Liverpulu kupio je vilu koja ga je koštala 5 miliona, u kojoj je bio bazen, privatno pozoište i bioskop, između ostalog.

ANDREAS INIJESTA


Vjerovatno najbolji igrač nove generacije. Za njega se tvrdi da je morao da posjeduje veliku kuću, jer u maloj ne bi mogao da izloži sve trofeje na prvenstvima koje je osvojio igrajući za Barselonu i Španski nacionalni tim. U njegovom posjedu nalazi se prelijepa kuća koje je napravljena specijalno za njega prije nekih desetak godina, na čijem frontalnom dijelu je uklesano njegovo ime i broj dresa koji nosi. Ovo je možda jedan od najboljih načina da fudbaler pokaže svoju ljubav prema timu za koji igra. Bazen, 5 spavaćih soba, pa čak i mala kapela nalaze se unutar ove 4,6 miliona procijenjene kuće.

GARET BEJL


Nakon što je potpisao ugovor za Real Madrid, Bejl je postao jedan od najplaćenijih fudbalera na svijetu, potisnuvši čak u drugi plan Kristijana Ronalda. Vrlo brzo se preselio u Kakinu „staru“ kuću, koja važi za jednu od najekskluzivnijih i najskupljih u Madridu. U komšiluku su mu naravno niko dugi no Kristijano, Zinedin Zidan i mnoge druge poznate španske ličnosti. Procjenjuje se da nekretnine u ovom kraju koštaju oko 6 miliona dolara. Njegova vila ima 6 garaža za automobile, teretanu i bazen između ostalog.

DŽON TERI


Ovaj fudbaler je živeo nedaleko od Londona u veoma mirnom kraju. U njegovom posjedu nalazila se masivna vila sa 10 spavaćih soba, privatnim pozorištem, podzemnim akvarijumom i mnogim drugim luksuznim elementima koju je odlučio da proda za nezamislivo veliku cifru od čak 16 miliona funti. U istom selu kupio je nedavno novu prelijepu kuću, koja je nekada pripadala golferu Kolinu Montgomeriju, a procjenjuje se na oko 6,5 miliona dolara.

LEO MESI


Ovaj momak nosi epitet najboljeg fudbalera u istoriji fudbala i to sa veoma dobrim razlogom. Da voli fudbal malo je reći, a najbolji pokazatelj njegove ljubavi je njegov dom koji će biti u obliku lopte, i imanje koje liči na fudbalski teren. U istom će se kada izgradnja bude završena nalaziti spa i privatno pozorište, između ostalog. Cijena izgradnje se procenjuje na oko 5 miliona dolara.

KRISTIJANO RONALDO


Kad god posmatramo život Mesija, moramo i Ronalda, jednostavno dvije strane istog novčića. Izuzetni portugalski fudbaler posjeduje vilu vrijednu nevjerovatnih 7.2 miliona u blizini Madrida. Sa svojih 7 spavaćih soba, 8 kupatila i luksuznim bazenom, ova vila je pravi dragulj u kojem Kristijano provodi svoje slobodno vrijeme. Ipak, navodno, fudbaler želi da je proda, kako bi bio bliže centru grada.

DIDIJE DROGBA


Ukoliko niste znali, Drogba i dalje igra fudbal i to vrlo uspješno. Fudbaler Obale Slonovače je jedan od najboljih fudbalera sa afričkog kontinenta. Njegova mesivna vila danas vrijedi 14.4 miliona dolara, koja pored osnovnog luksuznog sadržaja u sebi sadrži i manji sportski muzej!

TIJERI ANRI


Još jedan u nizu legendarnih fudbalera na listi. Svoju bogatu karijeru je završio u Njujork Red Bulsima, nakon 16 godina u Evropi. Na kraju, skrasio se u jednom od najljepših dijelova Njujorka – u masivnu kuću vrijednu preko 15 miliona dolara. Tjeri, kao veliki ljubitelj životinja, posjeduje masivni akvarijum u kojem se nalaze egzotične ribe i koralni motivi.

VEJN RUNI


Vila napadača Mančester Junajteda više liči na zamak, nego na običnu luksuznu kuću. Imajući u vidu da je u pitanju jedan od najbolje plaćenih fudbalera u Engleskoj, ovakva činjenica ne treba da čudi. Vejn je kuću kupio za “samo” 6 miliona dolara i uložio u nju gomilu novca. Danas luksuzna vila vrijedi nevjerovatnih 17.83 miliona dolara! Njegova kuća sadrži muzej, unutrašnji bazen, teatar i gomilu drugih luksuznih dodataka.

DEJVID BEKAM


Spisak ne bi bio kompletan bez Bekama. Uređena po ukusu Viktorije, kuća odiše sa stilom i ukusom. Masivno zdanje ne prostire na više desetina kilometara i karakteriše ga savršena bašta, prepuna zelenila i mini vodopad.

LuxLife.rs

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *