Nedjeljni poslovni horoskop 2. jul – 8. jul

OVAN

Vi ste neko ko ima genijalne ideje i predloge za unaprjeđenje posla, ali malo je vjerovatno da ostali mogu da vas razumiju i prate. Sačuvajte vašu mudrost i inventivnost za utorak i srijedu, jer vaši šefovi će tih dana biti najprijemčljiviji za razgovor sa vama. Vaše originalno mišljenje bi bilo dobro primijeniti u nekim ličnim projektima i budućem poslovanju. Kraj radne nedjelje donosi mnoge mogućnosti – potrudite se da se nađete u društvu osoba koje imaju šire vidike u poslovanju, pogotovo od većine ljudi koje poznajete. Razmjena iskustva i usvajanje novih znanja su više nego poželjni.

BIK

Bićete produktivniji i korisniji vašoj kompaniji ako početak radne nedjelje protekne u aktivnostima koje nisu vezane za vaše radno mjesto. Boravak u zatvorenom prostoru na vas djeluje kontraproduktivno – nađite načina da budete u pokretu i što više vremena provedete obavljajući zadatke van radnog mjesta. U srijedu i četvrtak, razradite strategiju kako povećati prihode na najsigurniji način. Neke ideje od ranije, tih dana bi mogle da se realizuju. Sjetite se šta ste pre nekog vremena mislili da je nemoguće, a sada vam se čini kao veoma izvjesno. Potrebno vam je još informacija, te stoga iskoristite petak da dođete do njih i saznate šta je sve neophodno za pokretanje sopstvenog biznisa.

BLIZANCI

Vaš smisao za poslovanje u ponedjeljak i utorak dolazi do punog izražaja – na pravom ste putu da proširite posao kojim se bavite ili da pređete na bolju poziciju. U utorak i srijedu, pripazite se vaše nepromišljenosti i brzopletosti. Moglo bi da vam se desi da se, doduše ne namjerno, zamjerite nekom ko je mnogo bitan. U tom momentu, bićete vođeni vašim emocijama, a ne intelektom i zbog toga bi kasnije mogli da zažalite. Na kraju radne nedjelje, imaćete podršku u vašim kolegama kada je riječ o drugačijem pristupu poslovanju. Petak je pogodan za eksperimente i promjene.

RAK

U vašem kolektivu spremaju se velike promjene. Pokušajte da ne držite ničiju stranu niti da se priklonite ikome ko bi mogao da naruši vaš ugled kod pretpostavljenih. Zapamtite da ste tu prvenstveno zbog sebe i interesa vaše kompanije. Kreativnim aktivnostima posvetite se u srijedu. Mogli biste da stvorite nešto zaista inovativno i praktično, ne samo lijepo na oko. Kako biste zadržali optimalnu radnu efikasnost na kraju radne nedjelje, povedite računa o fizičkoj aktivnosti i ishrani. Za vikend, ustručavajte se od neprimjerenih komentara i kriticizma bilo koje vrste.

LAV

Početkom nedjelje više će vam prijati komfor nego gužva i napetost. Inače ste često skloni da se iscprpljujete kako biste postigli uspjeh, ali u ponedjeljak i utorak ćete se potpuno opustiti. Srednom nedjelje prihvatite ulogu vođe ukoliko vam bude ponuđena. Nemojte odbiti da pohvalite nekoga ko dobro radi svoj posao, jer to stara dobru volju i dobro raspoloženje. U četvrtak će vam um biti veoma oštar. Vi umete da prepoznate gdje je srž problema i koji je način da se on riješi. Ako tražite novi posao, petak je povoljan dan.

DJEVICA

Ove nedjelje ćete biti voma zauzeti kada je posao upitanju. Okolina veruje vama i vašem načinu rada, pa će vjerovatno da vam traže savjete. Prihvatite ovo dragovoljno, jer je to upravo dokaz koliko ste kvalitetan i posvećen radnik. Sredinom nedjelje se držite redovne rutine. Kraj nedjelje je povoljan za promjene. Ako ste nezadovoljni trenutnim poslom ili pozicijom, vrijeme je da tražite nešto novo. Ignorišite tračeve u kancelariji i ne stvarajte pogrešne pretpostavke na osnovu glasina.

VAGA

Početkom nedjelje budite u kontaktu sa mušterijama, klijentima i ljudima sa kojima radite. Odgovarajte na sve pozive, ponude i mejlove jer vam predstoji neki važan kontakt koji će pomoći u napretku vaše karijere. Čak iako trenutno ne znate odgovor na pitanje ili trenutuno nemate rješenje problema, ovakav stav će vam pomoći. Krajem nedjelje se fokusirajte da rešite svakodnevne lagane zadatke kako biste se za vikend opustili.

ŠKORPIJA

Vi ćete početkom nedjelje imati opciju kako da riješite problem koji vas bude zadesio. Ali ne možete da se uskladite sa kolegama, s obzirom da niko u okruženju ne shvata vaš pristup. Ako ste u mogućnosti, postavite se u nadređeni položaj i sprovedite svoju ideju u djelo. Ukoliko ne uspijete sve da ih organizujete, uradite sve sami. Krajem nedjelje osjetićete da vam neko na radnom mjestu poklanja previše pažnje. Nemojte nasjesti. Ta osoba ima skrivene namjere. Nemojte miješati posao i privatne stvari. Za vikend se odmorite.

STRIJELAC

Bez obzira koliko ste određeni, precizni, vrijedni i sposobni, ne možete biti uspješni ukoliko sve obavljate potpuno sami. Potreban vam je tim kako biste riješili zadatak koji je ove nedjelje pred vama. On je veoma komplikovan i postoje neke stvari za koje niste dovoljno obučeni. Nastojte da poboljšate odnose sa kolegama sa posla jer će vam to podići volju i smaopouzdanje. Za vikend, ukoliko ste u mogućnosti, organizujte druženje za kolege. Roštilj ili zajednički izlazak je pravo rješenje.

JARAC

Vi svoj posao obavljate savršeno, ali će vam početkom nedjelje smetati to što niko na to ne obraća pažnju. Vodite računa da ne preuzmete ulogu mučenika. Veoma je važno da sačuvate dostojanstvo. Ne brinite, doći će i vaših pet minuta. Fokusirajte se sredinom nedjelje na poboljšanje svog znanja iz oblasti kojom se bavite. Posjetite seminar, kupite interesantnu knjigu ili na internetu čitajte tekstove koji vam mogu biti od pomoći. Ma koliko vam to djelovalo besmisleno, pomoći će vam da ostvarite uspjeh.

VODILIJA

Ponedjeljak će proteći u mnogobrojnim obavezama, ali vi imate dovoljno energije da sa svime izađete na kraj. Potrudite se da pozavršavate većinu stvari, jer već u utorak i srijedu, neki iznenadni događaji mogli bi da naruše vašu svakodnevnu poslovnu rutinu. Mnoge zadatke ćete ispunjavati u posljednjem minutu, što će na vas djelovati prilično stresno. Priliv kreativnih ideja je moguć u petak, ali nećete imati dovoljno vremena da se posvetite stvarima koje vas zanimaju. Pokušajte da se za vikend okružite nekim zanimljivim ljudima od kojih možete mnogo toga da naučite.

RIBE

Fokus na detalje i stvari koje drugi obično ne primećuju može biti prava stvar za vas – bolje razumijevanje projekata koji su vam povjereni omogućiće vam njihovo lakše savladavanje. Vaša odlučnost da uspijete je izuzetno jaka u utorak i srijedu, ali instinkti su oni koji vam pomažu da zaobiđete sve prepreke na koje budete naišli. Potražite alternativu i prije nego što se upustite u određene poslove. Odnosi sa pretpostavljenima mogu biti prilično nategnuti u petak, pogotovo ako budete nametali vaše mišljenje i predloge. Najbolje bi bilo da se držite po strani.

Horoskopius.com

Check Also

Gugl ulaže skoro milijardu dolara u ekonomski oporavak Italije

Gugl će u narednih pet godina uložiti više od 900 miliona dolara kako bi pomogao …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *