HP Fjord u plusu 150 hiljada eura

Dodajte komentar

Firma HP Fjord, čiji je većinski vlasnik Alfa invest, prošlu godinu je završila sa dobiti od 150 hiljada eura. Vlasnik i osnivač Alfa investa su Veselin Barović i Damjan Hosta.

Barovićevo preduzeće, koje se bavi ugostiteljstvom i u svom vlasništvu ima hotel „Vardar“, lani je znatno poboljšalo poslovanje u odnosu na 2016. godinu, kada su bili u minusu 57 hiljada. U 2017. godini prihodi preduzeća su iznosili 2,17 miliona eura, dok su poslovni rashodi bili 1,955 miliona eura. Najveći dio prihoda, 1,82 miliona, odnosi se na prihode od realizacije hrane i pića.

Preduzeće, čije je sjedište u Kotoru, na kraju decembra imalo je novčana sredstva na računima banaka u iznosu od 242 hiljade eura, što je za 90 hiljada više nego u uporednom periodu, pokazuju podaci iz revizorskog izvještaja društva. Najmanji iznos sredstava na računu ovo društvo je imalo kod Prve banke. Kod banke, čiji je najveći pojedinačni akcionar Aco Đukanović, HP Fjord je imao 68 eura. Fjord je vlasnik akcija Prve banke u iznosu od 195 hiljada eura.

(Dan)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *