CKB donirala IT opremu Osnovnoj školi na Cetinju

Crnogorska komercijalna banka uručila je donaciju Osnovnoj školi „Njegoš“ sa Cetinja. Donirana IT oprema će u bitnoj mjeri uticati na povećanje kvaliteta nastavne aktivnosti iz oblasti informatičkog obrazovanja učenika škole.

Direktorici Osnovne škole „Njegoš“, gospođi Novki Milošević, donaciju je uručila direktorica CKB poslovnice Cetinje Jelisaveta Zorić Jović, koja je tokom susreta izrazila zadovoljstvo što banka na ovakav način može pomoći školi da poveća kvalitet nastave.

Crnogorska komercijalna banka još jednom pokazuje posvećenost lokalnoj zajednici i kao društveno odgovorna institucija u kontinuitetu doprinosi društvenom i ekonomskom razvoju crnogorskog društva. Posebno mi je drago što smo donaciju uručili prvoj i najstarijoj osnovnoj školi u Crnoj Gori. Naš cilj je da kreiramo dugoročne vrijednosti, kako za naše klijente, tako i za društvo i ambijent u kome djelujemo. Veliko zadovoljstvo nam je što smo danas  ovom donacijom donijeli radost djeci Osnovne škole „Njegoš, istakla je Zorić Jović, naglašavajući da banka na ovaj način vrši i promociju razvoja informacionog društva, povećavajući informatičku pismenost među učenicima.

Direktorica Osnovne škole „Njegoš“, gospođa Novka Milošević izrazila je zahvalnost banci na lijepom I humanom gestu. „Zahvaljujem CKB-u na još jednoj donaciji i nadam se da će primjer CKB-a slijediti i druge institucije u zemlji koje posluju na principima društvene odgovornosti. Ohrabrujem i druge finansijske institucije da izađu u susret potrebama škole, i da kao što to radi CKB prepoznaju značaj ulaganja u obrazovanje sadašnjih i budućih generacija.“

Ovo nije prva donacija CKB-a Prijestonici Cetinje i OŠ“ Njegoš“, već jedna od brojnih, a u cilju jačanja ideje da su kontinuitet brige o zajednici i društveno odgovorno poslovanje obaveza i imperativ svih članova društva.

Check Also

Bitcoin preko 40.000 dolara

Nakon prekjučerašnjeg blagog pada vrijednosti, tržište kriptovaluta je jutros u zelenom i bilježi blagi rast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *