Zbog cijena goriva u nedjelju blokada saobraćaja

Dodajte komentar

Grupa nezadovoljnih građana organizovaće u nedjelju u 17 časova protest zbog poskupljenja cijena goriva. Nezadovoljstvo zbog visokih cijena goriva, koje su u posljednjih mjesec rasle drastično, građani će iskazati tako što će na pola sata zaustaviti svoje automobile na glavnim raskrsnicama u svim gradovima Crne Gore. Grupa građana poziva građane na protest putem društvenih mreža, a slični protesti organizovani su i u Bosni i Hercegovini i Srbiji, s tim što će u tim zemljama vozači sat vremena ugasiti automobile.

Grupa na Fejsbuku je osnovana prije nekoliko dana, a „Dan“ je kontaktirao administratore.

“Protest organizuju svi nezadovoljni građani Crne Gore. Ovo je bunt ne samo zbog cijene goriva nego i zbog loše ekonomske situacije, migracije stanovnika sjevera i bahatosti političara koji ne brinu o narodu, već samo o svojim ličnim interesima. Pokušaćemo da animiramo ljude da zaustave svoje automobile na glavnim raskrsnicama Molimo političare da se ne miješaju u ovaj protest, jer nam nije potrebno njihovo pojavljivanje. Dosta smo mi slušali njih, nek sada oni slušaju nas”, kazali su za „Dan“ administratori Fejsbuk grupe „Protest protiv prevelike cijene goriva“.

U pozivu na protest naveli su da se u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji organizuju građanski protesti zbog visokih cijena goriva, a najviše razloga za to imaju građani Crne Gore.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *