Zašto su edukacije za lični razvoj sve popularnije?

Dodajte komentar

Zahtjevnost poslovnog okruženja, balansiranje između profesionalnog i privatnog, česte promjene, uslovljavaju neohodnost dodatnog usavršavanja na polju ličnog razvoja.

Nezavisno od poslovne djelatnosti, obrazovanja, radnog mjesta, pozicije na hijerarhijskoj ljestvici, vještine poput komunikacije, pregovaranja, prezentovanja, postavljanja ciljeva, uspostavljanja dobrih međuljudskih odnosa su izuzetno važne .

Upravo na dvodnevnom treningu NLP Basic 09/10. juna, u organizaciji NLP Network-a iz Podgorice, će se raditi narazvoju i unapređenju ovih vještina.

NLP (Neuro Lingvističko Programiranje)  je vodeća metodologija koja se koristi u biznisu za unpređenje potencijala zaposlenih.

NLP obuhvata osnove psihologije, komunikologije, lingvistike i čini metodologiju, jednostavnu za proučavanje, ali sa izuzetnim rezultatima na polju postizanja kvalitetnije komunikacije, boljih međuljudskh odnosa i rada sa ljudima, u oblastima liderstva i upravljanja i razvoja zaposlenih, prevazilaženje stresnih i konfliktnih situacija, jačanja samopouzdanja, realizaciji  ciljeva i postizanja uspjeha.

NLP Basic predstavlja uvod u NLP i nakon toga polaznici mogu da očekuju da će uz pomoć konkretnih alata i tehnika, puno praktičnih vježbi, otkriti kako da primijene NLP u svom poslu, kako individualno tako i na nivou organizacije. Naučiće kako da unaprijede svoje komunikacijske vještine, kako da prepoznaju različite komunikacione tipove i nauče da se usklađuju sa njima, u cilju uspostavljanja kvalitetnijih međuljuskih odnosa, a izbjegavanja konfliktinihi stresnih situacija

Prijave i više informacija 069 564117, ili na mail [email protected]

http://www.nlpnetwork.me/nlp-basic/

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *