Nagradna igra Hipotekarne banke: Od crno-bijelog filma do crvenog tepiha

1 komentar

Hipotekarna banka, od 01. – 30. juna, priređuje nagradnu igru „Od crno-bijelog filma do crvenog tepiha”, za svoje klijente, korisnike Mastercard kartica. 

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi klijenti, fizička lica, koji u periodu od 01.06.2018. godine do 30.06.2018. godine budu koristili bilo koju Mastercard karticu Hipotekarne banke za plaćanje na POS terminalima Hipotekatne banke u zemlji i za plaćanje putem internet servisa e-commerce Hipotekarne banke na nekom od internet prodajnih mjesta.

Nagradni fond uključuje nekoliko vrijednih nagrada, koje će, za one koje ih dobiju, sigurno predstavljati nezaboravno iskustvo.
Prije svega, govorimo o glavnoj nagradi koja podrazumijeva putovanje na Filmski festival u Veneciji za dvije osobe.

Po dolasku u Veneciju, srećni dobitnik biće gost Mastercarda (oficijalna kartica filmskog festivala u Veneciji) i 3 dana uživati u čarima Venecije, filmskim projekcijama, vožnji gondolom, koktelima na najprestižnijim mjestima, crvenom tepihu.

Takođe, jednog dobitnika očekuje privatna filmska projekcija u Cineplexx-u u Delta Centru.
Pripremljeno je i deset nagrada u vidu polugodišnjeg “Cineplex paketa” (6 x 2 mjesečne ulaznice za bioskop Cineplex, kokice, sokovi, slatkiši).

Takođe, deset dobitnika očekuje godišnji HBO paket (Extra TV servis).

Određivanje dobitnika vrši se slučajnim izborom imena vlasnika Mastercard kartice Hipotekarne banke, pomoću softvera specijalno dizajniranog za ovu priliku. Za svaku transakciju koja iznosi 5 EUR ili više, klijent dobija se 1 bod. Što više bodova prikupi, veće su šanse da dobiju neke od nagrada, jer se za svaki sakupljeni poen ime učesnika pojavljuje po jednom u bazi podataka iz koje će softver nasumično izvući dobitnika. Jedan dobitnik ne može biti izvučen više puta.

Obavljanje transakcija na bankomatima ne donosi poene, kao i da se nagradna igra ne odnosi na korisnike Mastercard Business platnih kartica.

Izvlačenje nagrada obaviće se na televiziji Vijesti 02-og jula 2018. godine u emisiji koja će se emitovati 03-eg jula 2018. godine u 8.30h časova.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *