Azmont organizuje Stipendijski program za studije Međunarodnog hotelijerstva i menadžmenta

Dodajte komentar

Kompanija Azmont Investments treću godinu za redom otvara konkurs za Azmont Investments Stipendijski program. I ove godine, biće dodijeljeno do 5 stipendija u punom iznosu vrijednosti školarine koje se odnose na studijski program Međunarodno hotelijerstvo i menadžment u okviru Fakulteta za kulturu u turizam Univerziteta Donja Gorica – Bachelor diploma.

Studije za međunarodno hotelijerstvo na UDG-ju se rade po licenci francuske škole Vatel koja je 2016. godine proglašena najboljom školom u oblasti međunarodnog hotelijerstva i menadžmenta.

“Azmont Investments ponosan je na prethodne generacije i blizu 100 studenata koji su već uključeni u međunarodnu praksu, a sa nestrpljenjem očekujemo prvu generaciju diplomaca koji će naredne školske godine dobiti svoje međunarodno priznate diplome i svojim znanjem doprinijeti razvojnim projektima u Crnoj Gori i inostranstvu”, kazali su iz kompanije.

“Upravo ovakvi uspjesi budućih mladih profesionalaca u Crnoj Gori čine da mi kao kompanija još čvršće verujemo u dugogoročnu podršku i ulaganje u mlade kadrove koji će svojom ekspertizom i konkurentnim znanjem nastaviti da podižu standarde kvaliteta i ljudskih potencijala u Crnoj Gori”, istakla je menadžer za marketing i komunikacije u kompaniji Azmont Investments, Adrijana Husić.

Uslovi konkursa: Pravo učešća na konkursu imaju navršeni srednjoškolci koji žele da se profesionalno usavršavaju u oblasti međunarodnog hotelijerstva i turizma, dok prednost imaju mladi iz Bokokotorskog zaliva i opštine Herceg Novi. Rok za podnošenje dokumentacije na konkurs za 2018/19 godinu je 17. jun 2018. godine.

Više informacija o načinu apliciranja je dostupno na Azmont Web Site-u, u dijelu za Društvenu odgovornost.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *